Aktuálně: 3 729 inzerátů210 808 diskuzních příspěvků18 259 uživatelů

Rady a nápady k webu ChovZvířat.cz

XY. (neregistrovaný) 11.11.2023, 06:18:25 xxx.xxx.120.185
Odpověď na příspěvek uživatele XY. z 11.11.2023, 06:03:39

Jo tak omluva oni že vzhledy dají měnit i pro neregistrované 👍. Ale ta svítivost přetrvává 😏 .

No nejsem nejostřejší ✏️ v penále 🤦tak mi to chvilku trvalo to najít 😂. A jako slušný člověk když nemám co do přihlášení vyplnit tak na to prostě neklikám 😁.

Daja
Daja 11.11.2023, 06:46:19 xxx.xxx.71.238

Dobré ránko 😉,

vše vyhovuje 👌, já sú prozatím spokojená a libí se mi vše.

Prozatím máte hošani za mě 1️⃣, se dál uvidí jestli nebudu proudit 👍.

Dája

moss (neregistrovaný) 11.11.2023, 08:36:45 xxx:xxx.:e34d

🙏🙏 Děkuji za tmavý motiv!!! Mám ho na fb, na youtubu i na chrome. Moc děkuji.

megi-the-pes
megi-the-pes 11.11.2023, 08:58:24 xxx.xxx.124.42

Otevřu detail diskuze, kliknu nad převelice výstražné červené a obří tlačítko “Přispět do diskuze” na tři tečky a vyleze “Administrace tématu”. 

Anonymní (neregistrovaný) 11.11.2023, 09:02:14 xxx.xxx.230.164
Odpověď na příspěvek uživatele megi-the-pes z 11.11.2023, 08:58:24

Díky opraveno.

kometa
kometa 11.11.2023, 09:04:18 xxx.xxx.147.163
zbynek:

Děkujeme! Zdá se, že se vše povedlo, tak snad se vám bude nová verze líbit. Nezapomeňte si zvolit barevné schéma, které vám bude vyhovovat a další detaily a vaše připomínky budeme postupně ladit. 

Horsana: vyzkoušejte přihlášení, kdyby nešlo napište mi na zbynek@chovzvirat.cz

Moje vyvolené schéma je toto na obrázku, a někdo pozorný si může všimnout, že vedle obálky na SZ mám zvoneček. To bude jedna z budoucích úprav i pro vás, kdy můžete dostávat upozornění na různé novinky.

Obrázek

Já si změnila červenou na zelenou a dobrý. Jiné připomínky zatím nemám, budu se v nové verzi orientovat postupně.

zbynek
zbynek autor webu
11.11.2023, 09:06:09 xxx.xxx.230.164
megi-the-pes:

červená, hned ve třech vzhledech, hrůza
on se totiž i přehled diskuzí dost blbě čte, tolik červené nahuštěné u sebe
krvácí to
i oči
a všechna čísla nahuštěná u sebe vlevo
není to dobré

Tu IP přesuneme napravo. A ještě jednu barevnou variantu promýšlíme.

Anke7a (neregistrovaný) 11.11.2023, 09:20:21 xxx.xxx.227.82
megi-the-pes:

červená, hned ve třech vzhledech, hrůza
on se totiž i přehled diskuzí dost blbě čte, tolik červené nahuštěné u sebe
krvácí to
i oči
a všechna čísla nahuštěná u sebe vlevo
není to dobré

Ona ani ta modrá není dobrá na oči, zvlášť večer. Když mám filtr na blokaci modrého světla tak nic nevidím. U přírodního vzhledu nemám co vytknout takže díky za něj. 

raven_kix
raven_kix autor webu
11.11.2023, 09:41:24 xxx.xxx.230.164
Odpověď na příspěvek uživatele Anke7a z 11.11.2023, 09:20:21

Děkujeme, modro červená je od začátku naše kombinace a už ji nikdy nemůžeme změnit 🙂. Ale jsme rádi, že využíváte barevná témata. Můžeme na nich i dále pracovat.

XY. (neregistrovaný) 11.11.2023, 10:08:51 xxx.xxx.120.185
Odpověď na příspěvek uživatele raven_kix z 11.11.2023, 09:41:24

Na mě je taková kombinace hrozně ostrá na oči ale jistě si fanoušky najde.

A chtěl bych se zeptat jaký že má a nebo má mít význam ten zvoneček ? 

mastnacekk
mastnacekk 11.11.2023, 10:33:09 xxx.xxx.157.102

U dark thematu jeste ztavit okno pro vlozeni fotek. Ubral bych rudou barvu po stisknuti tlacitka prispet  do diskuze, pridat a asi i nekde jinde. Na telefonu je tlacitko pridat nesikovne az pod fotkama, dopisu texrt a musim jet dolu. Zmensil bych okno fotek pro vkladani. Mezi oknem pro vlozeni a tlacitkem je zbytecne velka mezera.  Popremejslel bych o skryti a zobrazeni youtube a fotek na klilnutim vic se pise nez vklada.

acher
acher 11.11.2023, 10:38:35 xxx.xxx.222.196
Fikovnice:

Trochu jsem se ztratila…

Jak změním červenou barvu, prosím?

Na můj účet jsou dole barvy webu.

Fikovnice
Fikovnice 11.11.2023, 10:40:18 xxx.xxx.62.58
acher:

Na můj účet jsou dole barvy webu.

Děkuji moc, mezitím jsem to našla a změnila…

Edit: Jo a také jsem změnila na přírodní - líbí se mi.

mastnacekk
mastnacekk 11.11.2023, 10:42:48 xxx.xxx.157.102

V nastaveni profilu jsou na telefonu rozhazeny zaskrtavatka, tlacitko pro vlouzeni profilovky je uplne bokem. 

Kdyz kliknu na kategorii treba ovce, zobrazi se me nesmyslme vypis naktualnich diskuzi odevsad globalne. Mely by se navicist diskuze k te kategorii.

zbynek
zbynek autor webu
11.11.2023, 10:46:01 xxx.xxx.230.164
mastnacekk:

V nastaveni profilu jsou na telefonu rozhazeny zaskrtavatka, tlacitko pro vlouzeni profilovky je uplne bokem. 

Kdyz kliknu na kategorii treba ovce, zobrazi se me nesmyslme vypis naktualnich diskuzi odevsad globalne. Mely by se navicist diskuze k te kategorii.

To je pravda, tam bude nějaká chybka. Všechno se postupně odladí.

J5
J5 11.11.2023, 11:16:37 xxx:xxx.4897:f534

Přišel jsem, hbitě přeparkoval na přírodní hnědozelenou a od té doby jsem spokojen. Nic jiného co by u mne vzbuzovalo negativní emoce jsem nenašel. Dokonce i tlačítka fungují na PC i na mobilu tak jak bych od nich očekával. Za možnost měnit vzhled podle svého vkusu autorům webu děkuji a doufám že bude tato možnost zachována. 

Ještě jednou ocením nové ikonky. Jsou parádní a bezezbytku splňují tu funkci kterou mají tj. upozorňující, přehlednou a sloužící k rychlé orientaci. Ona snaha nahuhňat do ikonky co nejvíc barevnou pidifotečku vede mnohdy k tomu že v tom fofru nepoznám vlaštovku od prasátka 🙂.

Nevadí ani ta “čísla nahuštěná vlevo” jak upozorňuje megi. Připadá mě pohodlné že potřebné  infomace, navíc podle předpokládané důležitosti vizuelně odlišné, jsou hezky u sebe. Jestli to ale není náhodou tím že mám líné oči  které nestíhají šmejdit po celém monitoru. 

No nic, důležité je že mohu říci že se zde i v nové verzi cítím příjemně a jako doma. Autorům webu tímto děkuji za péči a zájem o pohodlí diskutujících. Díky pánové.

raven_kix
raven_kix autor webu
11.11.2023, 11:26:31 xxx.xxx.230.164
Odpověď na příspěvek uživatele J5 z 11.11.2023, 11:16:37

Moc děkuji za to co píšete a jsem rád, že se převod na nový vzhled povedl. To byl přesně cíl, aby se vše aktualizovalo, ale zároveň byl pocit z webu +- pořád stejný. Aby bylo prostě pořád poznat, že je to ChovZvířat 🙂.

Barevné vzhledy určitě rušit neplánujeme, dnes jsme je teprve spustili 🙂. A třeba je ještě i vylepšíme. Teď konečně začne snad zase fáze, kdy se bude na webu něco viditelně měnit. Do dnešního dne jsem vše dělal jen u sebe na PC a zabralo mi to 3 měsíce a celou tu dobu nikdo nic neviděl 🙂.

To nasunutí údajů doleva má svůj důvod kvůli telefonům vypadá to konzistentněji než když se na malé obrazovce “srazí” levá a pravá strana. Pak vznikají divná odskočení a to mi prostě nesedělo.

Grafický návrh nám připravoval grafik a na první náhled jsem čekal s obrovským očekáváním a grafik by určitě potvrdil, jaké byly moje první reakce 🙂. Musím říct, že mě to až vyděsilo 😀. Třeba tu tmavou modrou jsem chtěl dát hned pryč. A pak jsem mi psal, že bych to změnil a to změnil… postupně jsem do návrhu ale koukal víc a víc a nakonec to dopadlo tak, že jsme téměř vše zachovali podle grafika. Vše má nějaký svůj důvod a za 2-3 dny jsem teprve začal vidět ten obrovský rozdíl mezi starou a novou verzí. Opravdu věřím, že si nový vzhled “sedne” a bude vyhovovat všem víc než předchozí.

Navíc i ten přechozí jsme společně ladili a samozřejmě se tomu nebráním ani v tomto případě. Některé připomínky už postupně zapracovávám.

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.