Odpověď na příspěvek uživatele XY. z 11.11.2023, 06:03:39
Jo tak omluva oni že vzhledy dají měnit i pro neregistrované 👍. Ale ta svítivost přetrvává 😏 .
No nejsem nejostřejší ✏️ v penále 🤦tak mi to chvilku trvalo to najít 😂. A jako slušný člověk když nemám co do přihlášení vyplnit tak na to prostě neklikám 😁.
Děkujeme! Zdá se, že se vše povedlo, tak snad se vám bude nová verze líbit. Nezapomeňte si zvolit barevné schéma, které vám bude vyhovovat a další detaily a vaše připomínky budeme postupně ladit.
Moje vyvolené schéma je toto na obrázku, a někdo pozorný si může všimnout, že vedle obálky na SZ mám zvoneček. To bude jedna z budoucích úprav i pro vás, kdy můžete dostávat upozornění na různé novinky.
Já si změnila červenou na zelenou a dobrý. Jiné připomínky zatím nemám, budu se v nové verzi orientovat postupně.
červená, hned ve třech vzhledech, hrůza on se totiž i přehled diskuzí dost blbě čte, tolik červené nahuštěné u sebe krvácí to i oči a všechna čísla nahuštěná u sebe vlevo není to dobré
Tu IP přesuneme napravo. A ještě jednu barevnou variantu promýšlíme.
červená, hned ve třech vzhledech, hrůza on se totiž i přehled diskuzí dost blbě čte, tolik červené nahuštěné u sebe krvácí to i oči a všechna čísla nahuštěná u sebe vlevo není to dobré
Ona ani ta modrá není dobrá na oči, zvlášť večer. Když mám filtr na blokaci modrého světla tak nic nevidím. U přírodního vzhledu nemám co vytknout takže díky za něj.
Odpověď na příspěvek uživatele Anke7a z 11.11.2023, 09:20:21
Děkujeme, modro červená je od začátku naše kombinace a už ji nikdy nemůžeme změnit 🙂. Ale jsme rádi, že využíváte barevná témata. Můžeme na nich i dále pracovat.
U dark thematu jeste ztavit okno pro vlozeni fotek. Ubral bych rudou barvu po stisknuti tlacitka prispet do diskuze, pridat a asi i nekde jinde. Na telefonu je tlacitko pridat nesikovne az pod fotkama, dopisu texrt a musim jet dolu. Zmensil bych okno fotek pro vkladani. Mezi oknem pro vlozeni a tlacitkem je zbytecne velka mezera. Popremejslel bych o skryti a zobrazeni youtube a fotek na klilnutim vic se pise nez vklada.
Přišel jsem, hbitě přeparkoval na přírodní hnědozelenou a od té doby jsem spokojen. Nic jiného co by u mne vzbuzovalo negativní emoce jsem nenašel. Dokonce i tlačítka fungují na PC i na mobilu tak jak bych od nich očekával. Za možnost měnit vzhled podle svého vkusu autorům webu děkuji a doufám že bude tato možnost zachována.
Ještě jednou ocením nové ikonky. Jsou parádní a bezezbytku splňují tu funkci kterou mají tj. upozorňující, přehlednou a sloužící k rychlé orientaci. Ona snaha nahuhňat do ikonky co nejvíc barevnou pidifotečku vede mnohdy k tomu že v tom fofru nepoznám vlaštovku od prasátka 🙂.
Nevadí ani ta “čísla nahuštěná vlevo” jak upozorňuje megi. Připadá mě pohodlné že potřebné infomace, navíc podle předpokládané důležitosti vizuelně odlišné, jsou hezky u sebe. Jestli to ale není náhodou tím že mám líné oči které nestíhají šmejdit po celém monitoru.
No nic, důležité je že mohu říci že se zde i v nové verzi cítím příjemně a jako doma. Autorům webu tímto děkuji za péči a zájem o pohodlí diskutujících. Díky pánové.
Odpověď na příspěvek uživatele J5 z 11.11.2023, 11:16:37
Moc děkuji za to co píšete a jsem rád, že se převod na nový vzhled povedl. To byl přesně cíl, aby se vše aktualizovalo, ale zároveň byl pocit z webu +- pořád stejný. Aby bylo prostě pořád poznat, že je to ChovZvířat 🙂.
Barevné vzhledy určitě rušit neplánujeme, dnes jsme je teprve spustili 🙂. A třeba je ještě i vylepšíme. Teď konečně začne snad zase fáze, kdy se bude na webu něco viditelně měnit. Do dnešního dne jsem vše dělal jen u sebe na PC a zabralo mi to 3 měsíce a celou tu dobu nikdo nic neviděl 🙂.
To nasunutí údajů doleva má svůj důvod kvůli telefonům vypadá to konzistentněji než když se na malé obrazovce “srazí” levá a pravá strana. Pak vznikají divná odskočení a to mi prostě nesedělo.
Grafický návrh nám připravoval grafik a na první náhled jsem čekal s obrovským očekáváním a grafik by určitě potvrdil, jaké byly moje první reakce 🙂. Musím říct, že mě to až vyděsilo 😀. Třeba tu tmavou modrou jsem chtěl dát hned pryč. A pak jsem mi psal, že bych to změnil a to změnil… postupně jsem do návrhu ale koukal víc a víc a nakonec to dopadlo tak, že jsme téměř vše zachovali podle grafika. Vše má nějaký svůj důvod a za 2-3 dny jsem teprve začal vidět ten obrovský rozdíl mezi starou a novou verzí. Opravdu věřím, že si nový vzhled “sedne” a bude vyhovovat všem víc než předchozí.
Navíc i ten přechozí jsme společně ladili a samozřejmě se tomu nebráním ani v tomto případě. Některé připomínky už postupně zapracovávám.