Aktuálně: 3 724 inzerátů210 795 diskuzních příspěvků18 258 uživatelů

Rady a nápady k webu ChovZvířat.cz

Buggyra
Buggyra 30.10.2023, 11:03:05 xxx.xxx.198.226

Thielli, ale pokud někdo napíše heleďte, děláte to ale úplně blbě, musíte jinak a pak napíše i to, jak to teda dělat dobře, tak to je konstruktivní kritika.

Ta jedovatá kritika je takové to “bože, do čehos to duši dal”, “vy radši žádné zvíře nechovejte”, “nejradši mám lidi, kteří (…)” a podobné lepance, které tu často zaznějí bez dalšího. To je zcela nekonstruktivní, pouze si chci čutnout.

Ježiš pardon, já se spletla, myslela jsem, že je to nějaké kecací téma, vůbec mi nedošlo, že jsme na Radách a nápadech. Omlouvám se za nepozornost. Jinak bych to tu neplevelila.

Thielli
Thielli 30.10.2023, 11:48:11 xxx.xxx.65.248

Vypadá to, že tady nějaká zhrzená duše (naposledy konkrétně neregistrovaný “D”- dvakrát ze stejné IP adresy) vytahuje mrtvá nebo polomrtvá vlákna a baví se tím, že lidé začnou z nepozornosti reagovat = takže diagnóza “když nejsem užitečný, budu alespoň ničit”. 

PROSÍM TÍMTO PŘISPĚVATELE, ABY BYLI POZORNÍ U REAKCÍ NA NOVÉ PŘÍSPĚVKY. 

Zrzavci
Zrzavci 30.10.2023, 11:50:18 xxx.xxx.226.6
Odpověď na příspěvek uživatele Thielli z 30.10.2023, 11:48:11

ano a není to jen Déčko - když malý nko neuspělo, je toho tady podle mne víc, kdy je to fake dotaz s jasným cílem a tak je zbytečné s tím ztrácet čas.

zbynek
zbynek autor webu
30.10.2023, 12:09:42 xxx.xxx.40.76
Thielli:

Vypadá to, že tady nějaká zhrzená duše (naposledy konkrétně neregistrovaný “D”- dvakrát ze stejné IP adresy) vytahuje mrtvá nebo polomrtvá vlákna a baví se tím, že lidé začnou z nepozornosti reagovat = takže diagnóza “když nejsem užitečný, budu alespoň ničit”. 

PROSÍM TÍMTO PŘISPĚVATELE, ABY BYLI POZORNÍ U REAKCÍ NA NOVÉ PŘÍSPĚVKY. 

Občas to tak je, že se objeví někdo nový a přispěje do 2-3 starých témat. Nevím jak to je, myslel jsem, že třeba náhodný návštěvník který zrovna ví něco k dané problematice, tak to napíše a zase zmizí.

Thielli
Thielli 30.10.2023, 12:16:51 xxx.xxx.65.248

Tady ale dotyčná osoba jednou reagovala ve psech na pořízení bordery a podruhé u osmáka degu a jeho naléhavého problému. Tak vám nevím…. 🙂 ale myslím si své. 

Zrzavci
Zrzavci 30.10.2023, 13:28:16 xxx.xxx.226.6

myslím, že Thielli má pravdu. 

Ten jedinec si neuvědomuje, že některými svými příspěvky může navíc hodně uškodit nevinnému zvířeti. Ať už je  ten anonym v příspěvku u Librely skutečně “to ono”, co tady dělá svinčík, tak svou nehorázně nesmyslnou reakcí odradí případné majitele psů od léčby a od pomoci bolavému zvířeti. A pokud to není “to ono”, co tady dělá svinčik, tak svým dosavadním chováním a příspěvky způsobil to, že lidé už nevědí, kdo co píše a tudíž tomu příspěvku nebudou věnovat pozornost, protože budou předpokládat, že to psalo to “cosi ono” a tím pádem, pokud to i byl skutečně člověk s takovým zážitkem, tak to nikdo nebude brát v potaz, protože tomu nebude důvěřovat. 

Chování “tohoto onoho” je proto tak nízké a hlavně nebezpečné, že zablokovávání a znepřístupňování mu tohoto servru je jediné bezpečné řešení. Hlavně, že se “to” tady prezentovalo jako milovník zvířat, ale ubližovat jim tímto způsobem mu ani trochu nevadí.

raven_kix
raven_kix autor webu
30.10.2023, 13:38:23 xxx.xxx.230.164

Prosím opravdu už to více neřešte, kdo co napsal teď těžko dopátráme a zbytečně se to tu opět svádí na jiné téma.

Zrzavci
Zrzavci 30.10.2023, 14:05:45 xxx.xxx.226.6
Odpověď na příspěvek uživatele raven_kix z 30.10.2023, 13:38:23

Ok, já jen, že tohle už je opravdu moc a vlastně nebezpečný, už budu zticha.

Fikovnice
Fikovnice 30.10.2023, 22:09:49 xxx.xxx.60.223
Nik:

Ty se mi líbí.

Tak ty jsou parádní, teda mně se líbí. Ostatní mohou mít názor úplně jiný.

XY. (neregistrovaný) 03.11.2023, 11:48:15 xxx.xxx.120.185

A zvažuje se někdy návrat k citací příspěvků tak aby mohla být úprava jen na konkrétní část ( promazání )? 

Na mobilní verzi je to nepřehledné když máte 25 řádku a poté od 3.  příspěvek vám je tam někdo opět hodí stylem citace .  Děkuji za odpověď.

Buggyra
Buggyra 03.11.2023, 12:52:18 xxx.xxx.198.226

Mně by se možnost úpravy citovaného příspěvku také líbila, ale uznávám, že tuhle funkci pro mě osobně dostatečně nahrazuje zkopírování dotčené části textu z toho příspěvku. Pak už jeho citaci nedávám, jedině může být nepřehledné, pokud tam nedoplním autora toho citovaného úryvku…

zbynek
zbynek autor webu
10.11.2023, 14:17:40 xxx.xxx.40.76

Podávám hlášení, že nyní budou probíhat na webu drobné změny, tak se tomu nedivte. V diskuzi vznikne Včelařství, nějaké kategorie se přejmenují a témata mezi nimi přesunou. Provádí se změny, aby byl noční přechod na novou verzi co nejjednodušší. Díky za pochopení.

XY. (neregistrovaný) 10.11.2023, 14:54:27 xxx.xxx.169.38
Odpověď na příspěvek uživatele zbynek z 10.11.2023, 14:17:40

Děkuji za oznámení že budou možné komplikace s webem v těchto dnech  . A na nový vzhled se těším  a týmu ZLP 👍.

Anonymní (neregistrovaný) 10.11.2023, 14:57:56 xxx.xxx.244.115

Tvůrcům webu díky za upozornění.

raven_kix
raven_kix autor webu
10.11.2023, 20:48:37 xxx.xxx.230.164

Zrovna jsem to tu chtěl napsat, ale vidím, že už to zde bylo uvedeno. Zhruba o půlnoci web zastavím a nahraju novou verzi. Ráno by tedy už měl web běžet v novém vzhledu.

zbynek
zbynek autor webu
11.11.2023, 01:42:47 xxx.xxx.230.164

Děkujeme! Zdá se, že se vše povedlo, tak snad se vám bude nová verze líbit. Nezapomeňte si zvolit barevné schéma, které vám bude vyhovovat a další detaily a vaše připomínky budeme postupně ladit. 

Horsana: vyzkoušejte přihlášení, kdyby nešlo napište mi na zbynek@chovzvirat.cz

Moje vyvolené schéma je toto na obrázku, a někdo pozorný si může všimnout, že vedle obálky na SZ mám zvoneček. To bude jedna z budoucích úprav i pro vás, kdy můžete dostávat upozornění na různé novinky.

Obrázek
XY. (neregistrovaný) 11.11.2023, 06:03:39 xxx.xxx.120.185
Odpověď na příspěvek uživatele zbynek z 11.11.2023, 01:42:47

Tak už se nějaký čas kochám pohledem na nový vzhled.

A vzhledově se mi celkem líbí 👍. I když 3 výtky bych měl.  

1) celý web až moc svítí a pro 👁️ je to pěkný záhul. Víc se mi líbi osvícení když je v diskuzi odpověď citace   jinak je to nějaké přešponované.

2 ) proč je zvoneček který nefunguje  kliknutí na něj mě hodí o řádek dolů a tím pádem na poslední příspěvek v tématu - to byl záměr ?? Takže můj poslední viděný příspěvek jde přes nadpis ale je to matoucí.

3) Ta červená barva nadpisu je divná mě by se víc líbila zelená a nebo fialová.

( Jsou to pouze moje prvotní připomínky k novému vzhledu. A hodnotím mobilní nepřihlášenou verzi. A jiné vzhledy než základní dát nejspíš nelze).

PS : A prvnímu bodů bych autory 🙏 a pověnoval  se tomu na oční ještě nechci.   Děkuji XY.

megi-the-pes
megi-the-pes 11.11.2023, 06:12:21 xxx.xxx.124.42

červená, hned ve třech vzhledech, hrůza
on se totiž i přehled diskuzí dost blbě čte, tolik červené nahuštěné u sebe
krvácí to
i oči
a všechna čísla nahuštěná u sebe vlevo
není to dobré

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.