Aktuálně: 3 724 inzerátů210 794 diskuzních příspěvků18 258 uživatelů

Rady a nápady k webu ChovZvířat.cz

Zrzavci
Zrzavci 06.10.2023, 14:29:59 xxx.xxx.226.6
Odpověď na příspěvek uživatele Fikovnice z 06.10.2023, 14:22:02

Jo takhlenc. Já právě zase nechápala - a Buggyra asi taky ne, proč se ptáte jí. 😀

Fikovnice
Fikovnice 06.10.2023, 14:32:30 xxx.xxx.60.46

Protože Buggyra psala, že tam vidí vtip (konkrétní?) a já hledala a hledala…a vlastně je to spíš k nepochopení ten příspěvek i jeho zakončení.😀

Fikovnice
Fikovnice 06.10.2023, 14:35:03 xxx.xxx.60.46
Odpověď na příspěvek uživatele XY. z 05.10.2023, 19:40:51

Jako je pravdou, že teď by mě eminentně zajímalo, jakou formou chcete adminům kompenzovat vynaložený čas (na Vaše dotazy a připomínky)?😉😛

Pro paní Zrzavcovou: Mně ale fakt u některých diskuzí mizí to očičko.😀

Zrzavci
Zrzavci 06.10.2023, 14:40:03 xxx.xxx.226.6
Odpověď na příspěvek uživatele Fikovnice z 06.10.2023, 14:35:03

Já vím, mně taky, ale je mi to fučík. Od tý doby co jsem se sjela houbou, jemi fučík šécko 😀

Fikovnice
Fikovnice 06.10.2023, 14:51:04 xxx.xxx.60.46
Odpověď na příspěvek uživatele Zrzavci z 06.10.2023, 14:40:03

Nebyly to nakonec lysohlávky? (pokus o vtip)😉

Zrzavci
Zrzavci 06.10.2023, 14:55:10 xxx.xxx.226.6
Odpověď na příspěvek uživatele Fikovnice z 06.10.2023, 14:51:04

Možná škoda, že nebyly, asi by to s nima byla větší sranda, než s tim, co sem měla. 😀 A jdu, ať to tu plevelí jinčí odborník 😀

raven_kix
raven_kix autor webu
06.10.2023, 15:59:38 xxx.xxx.230.164
Odpověď na příspěvek uživatele XY. z 06.10.2023, 13:57:36

Aha, už tu hodinovku chápu 🙂. No nevyšlo by to moc dobře 😀. Jinak verze webu bude jedna, ale vzhled se přizpůsobuje velikosti displeje, tedy budeme ho ladit (velikost textu odsazení) pro PC i pro mobil zvlášť. A ano, máte pravdu. Na mobil verzi se musíme soustředit hlavně.

Claudi23
Claudi23 17.10.2023, 17:55:44 xxx.xxx.13.117

Měla jsem nápad jestli by nebylo možné dávat i videa a ne jen fotografie chtěla jsem udělat video a dát ho sem ale nešlo mi to🙋‍♀️🐹

Je to dobré pokud se někdo ptal na radu a potřebuje něco ukázat.😅

Vím že tu je YouTube video ale pokud chcete fakt něco ze své galerie tak to nejde.😊

Anonymní (neregistrovaný) 17.10.2023, 18:00:39 xxx.xxx.122.51

Nevím jestli už jde spouštění videí v náhledu podle časové značky, to by se taky hodilo.

Anonymní (neregistrovaný) 17.10.2023, 18:12:20 xxx.xxx.122.51

A ha, tak ještě ne, ale na některých fórech to jde.

raven_kix
raven_kix autor webu
17.10.2023, 19:49:47 xxx.xxx.230.164

Časová značka by problém nebyl, to můžu upravit. A zběžně jsem zkoušel hledat i napojení na youtube tak, aby bylo možné vkládat videa přímo z tohoto formuláře. Vypadá to že by to i mohlo jít, ale podrobnosti prozkoumám ještě později.

Už finalizujeme nový vzhled, po zveřejnění už se budeme zase věnovat novým funkcím.

Fatia
Fatia 17.10.2023, 21:30:52 xxx.xxx.205.210

Vzhledem k tomu, že Chov zvířat je velmi živé forum, uvítala bych při odeslání příspěvku upozornění, že v daném tématu mezitím přibyl další komentář. Pisatel má šanci upravit svůj příspěvek s ohledem na nové reakce. Vím, že na jednom foru jsem to viděla a je to užitečná funkce. 

XY. (neregistrovaný) 18.10.2023, 06:42:38 xxx.xxx.120.185
Odpověď na příspěvek uživatele raven_kix z 17.10.2023, 19:49:47

,,Už finalizujeme nový vzhled, po zveřejnění už se budeme zase věnovat novým funkcím".

Super 👍.

Buggyra
Buggyra 18.10.2023, 07:12:32 xxx.xxx.198.226
Fikovnice:

Buggyro, já se nechytala, co je tam vtipného v tom příspěvku…jak píšete, že tam vidíte vtip.

Teda poněkud vtipné je to celé😄, ale myslela jsem, že myslíte něco konkrétního…??

Já ty příspěvky od XY totiž už většinou vůbec nečtu, hlavně ty elaboráty. Tak jsem přeběhla ten příspěvek jen tak očima a vyskočilo tam na mě tučně, jak pan XY píše “já”. To mi přišlo jakože vtipné, že je to to jediné, co je z toho příspěvku do očí bijící 😀

12 (neregistrovaný) 18.10.2023, 08:53:48 xxx.xxx.224.65
Anonymní:

JardaPecival: Díky za upozornění, to je přesně to, z čeho maj určití lidé strach.. 

… 

Co jim je do toho? To je moje věc co si chci zobrazovat ne? Nikoho tím neomezuju. 

Dosti bych ocenil, kdyby aspoň nějaká témata, když ne uživatele, šlo přidat do seznamu blokovaných. Hodně by mi to zpříjemnilo pobyt zde.

Obrázek

V případě některých ip by se mi pobyt taky zpříjemnil.😄

Repta-A-Repta
Repta-A-Repta 26.10.2023, 20:22:50 xxx.xxx.44.35

Zdravím, vlákno jsem celé nečetla, tak nevím, zda můj podnět již nebyl řešen, ale:

- uvítala bych, kdyby web neumožňoval diskutovat anonymům.

Je mi jasné, že sama registrace vůbec o ničem nevypovídá a kdo chce, může si tam napsat, co chce, ale je to alespoň něco….

Děkuji.

Názor (neregistrovaný) 26.10.2023, 22:06:34 xxx.xxx.230.27

Zde je můj krátkodobý názor na web a její komunitu:

Web jako takový působí velmi dobře, propracovaně a uhlazeně, ale diskuze to je jiná kapitola. Vypadá sice pěkně, ale ti diskutující… to je mi ale sebranka. Dříve jsem párkrát navštívil iFaunu, když jsem potřeboval něco zjistit a teď zjistím, že jsou i tady. Opravdu by se admini měli zaměřit na dehonestující, urážlivé komentáře, které by, dle mého, neměly zde mít místo. Řeknu příklad: zeptám se na cokoliv - odpovědi většinou jsou: nastudujte si to, co si to dovolujete něco takového chovat, stejně vám to zdechne nebo nejste dosti inteligentní, aby jste byli hodni chovat toto zvíře. Samozřejmě je to zaobaleno mezi řádky, aby to působilo, že nic takového v příspěvcích není, v horších případech je to sděleno rovnou. Ale pozor, když na nějakou koninu zeptá někdo s x komentáři, tak je svatý a ostatní se mu snaží opravdu pomoci (takhle by to mělo být). Doopravdy z těchto vláken se člověk něco doopravdy dozví, v ostatních není nic jiného než urážky, posílání ke knihám atd.

Proto se ptám, potřebujeme tedy takovéto rady? Je potřeba urážet kohokoliv, kdo zde napíše, byť hloupou otázku? 

Zajímalo by mě, zda diskutující někdy učili děti počítat? Taky jste jim řekli, že jsou hloupé, když to hned neví a poslat je ke knihám, že si to mají nastudovat? Velmi smutné. 

Jinak zpátky k webu. Vylepšení bych viděl pouze u diskuzí. Na jednu stranu tu máme vlákno s politikou a vtipama, na stranu druhou otázky anonymních lidí, kteří dostanou max sodu od zdejších “profíků”. Témata, viz. politika atd., by zde vůbec neměly co dělat, protože k tématu tohoto webu nemají co nabídnout. U anonymních příspěvků s tunou odpovědí o ničem, bych smazal ty odpovědi, které nepomáhají. Max. člověka (včetně mě) odradí cokoliv napsat (sami zavíráte dveře novým účastníkům diskusí a zůstanou tu pouze jedni a ti samí). 

Tato komunita je velmi toxická a je potřeba ji naučit zásadám slušného chování na internetu. A proto jim sděluji v jejich stylu toto: “Běžte si své slušné chování na internetu nastudovat do knih slušného chování.” 😉

zbynek
zbynek autor webu
29.10.2023, 15:06:41 xxx.xxx.230.164

Musel jsem z tohoto tématu odstranit některé příspěvky, včetně mých, které navazovaly na uživatele Neverenda. Všechno kolem něj z tohoto tématu zmizelo, a odteď bude zase sloužit k tomu čemu má, stejně jako celá diskuze. K případu Neverend se zde brzy vyjádří Raven_kix.

raven_kix
raven_kix autor webu
29.10.2023, 15:07:54 xxx.xxx.230.164

Ahoj všem, chtěl bych oznámit, že dnes jsme zablokovali IP adresu uživatele Neverend. Je mi jasné, že ho tím zcela neodstavíme, ale aspoň mu přístup zkomplikujeme. Včera večer už to vypadalo, že na vše zapomeneme a začneme znovu od začátku, sám navrhoval restart. Bohužel přes noc založil téma, kde chtěl dále pokračovat v tématu, které sem opravdu nepatří a dále chtěl rozebírat svou osobu a poštvávat uživatele proti sobě.

Je to to poslední co bychom zde chtěli. Osobně mi vadí i to, že jsme se museli uchýlit k mazání příspěvků, které do této doby nebylo téměř nikdy potřeba.

Prosím tedy všechny ostatní. Vraťte se k chovatelským a obecným tématům tak, jako to bylo dříve.

Za sebe mohu slíbit, že po spuštění nové verze grafiky připravím i nějaké funkce na dočasné blokování uživatelů, abychom mohli případné další podobné chování pružněji řešit třeba zablokováním na 24/48 hodin nebo i déle. Přiznávám, že na toto připraveno ještě úplně nejsme, zatím to nebylo nikdy potřeba.

Dále prosím všechny registrované, pište prosím ze svých účtu jako přihlášení uživatelé, pomůžete tím přehlednosti a návaznosti diskuze, děkuji.

A nějaké stručné info k nové grafice webu:

• Všechny části webu už mám předělané do nové grafiky a už jen opravujeme a vylepšujeme detaily.
  • Snažíme se web vylepšit ne jen po stránce grafiky, ale i co se týká přehlednosti, takže ještě upravujeme filtrování, strukturu kategorií atd.
  • Novou verzi spustíme rovnou i s novým modulem a to budou Chovatelské akce - tedy kalendář chovatelských akci, které nás budou vždy v nejbližších dnech čekat.
  • Ihned po spuštění nové verze se také pustím do drobných úprav a vylepšení, o které si zde průběžně píšete a které zatím právě kvůli pracem na nové grafice odkládám.

Děkuji a opravdu ještě jednou prosím o to, aby se zde situace zase co nejvíce vrátila do normálu, jako tomu bylo ještě před pár dny.

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.