Odpověď na příspěvek uživatele XY. z 05.10.2023, 16:40:20
1) Já jsem na nikoho nic nehodila, naopak. 2) Mně je jedno, proč a komu to prodal. Jeho věc. Obchod. 3) Vždy jsem jim říkala, že podporují množírny. 4) Vlastně nechápu, co chcete. 5) Jdu se přežrat holandským řízkem a kašou. Pes ani kočky to nechcou.
Odpověď na příspěvek uživatele megi-the-pes z 05.10.2023, 18:59:54
Já opravdu nechápu o co jde Vám. A ano když jsem si stěžoval že tady není inzerce ani její náznak a bojovat a klientelu. Tak právě Vaše odpověď byla ve stylu buďte rád že tady něco je a inzeruje v diskuzí.
A je tady již nějaký zástup lidí z IF které jsem tam při návštěvě viděl v IF. A ty lidé jsem na web přišli a začali se dožadovat úprav aby to byla více méně kopie stánky.Kdo měl jiný názor a tyto stránky navštěvoval již dříve tak byl umlčen.
A jediné o co Vás vážně prosím a je to i v pravidlech diskuze ( které jsou o upozornění uživatelů neplatná ) a který každý registrovaný musí potvrdit ( myslím si). Je že není možné zde útočit na diskutující osobu a taky to opravdu již do značné míry né jen od Vás. A pokud tady budu já psát jakýkoliv nesmysl nemám problém se za to omluvit. Případně i majitelům kompenzovat v nějaké podobě vynaloženy čas.
PS: Jo holanďak je boží a vezmu jsi ho klidně z misek 😂. Když ty vaše zvířecí darebáci nechtějí. Ale co z kašou to vážně nevím 🤣.
Odpověď na příspěvek uživatele Buggyra z 06.10.2023, 07:36:54
Né to není vtip a přesně to má důvod proč je to tak napsané. A opravdu tady jsi někdo myslí že svoji existenci na webu mám kůli svému EGU tak mu tu mylnou představu také neberu.
A ten kdo tady koukne na celou diskuzi a je to myslící osoba tak asi přesně ví odkud tady vítr vane . A těma keci můžete ohromovat nějakého neználka co jsem omylem zabloudil. (Kterému v prvé řadě i už Vy musíte říct že je blbec a neměl jsem vůbec chodit).
A ač se tomu teď super člověk a byla-li admin malochovu vysmál že obsah není důležitý tak opravdu je a naštěstí to i paní vědí.
A pokud tady není snaha více lidí tak opravdu snaha je zbytečná 😔
A jen jestli Vám to vaše hrdost akr.. dovolí a přečtěte jsi můj příspěvek : Koukněte na diskuzi tady je měřítko počtu příspěvků v jednotlivých tématech a je tady politika v psi sekci ?? A věřím že to není kůli tomu že by to nemohl být přesunuto do ostatních ale prostě tady na to majitele zatím nemají čas.
A osobně bych byl i zvědaví a zvídavý jaký mají Pokorný ,,hodinovku " .
xy, jako, ja pisu jako tatar, ale ty jses total tatar, sklonovat neumis, jestli to je nejaky sifrovani, aby se neprozradilo ze jses treba Honzik nebo nekdo podobne zalozenej? Jestli sifrovani, tak ti to musi dat hodne prace, jestli ale “těma keci” myslis vazne, tak mas tatarskou medaily.
V tomto by momentálně chyba být neměla nikde. Byla to témata, kde jste byla třeba i dnes nebo včera? Nebo to je už delší dobu, kdy jste je naposledy navštívila?
Myslím, že už před časem.
Ale nejsem si úplně jistá…
Ještě se zeptám, když se odhlásím a znovu přihlásím, očičko zůstane? Mám na mysli, že mi třeba (nejsem si jistá, ale asi ano) se vybil noťas a já jej musela znovu zapínat ve šťávě.
Přihlášení a odhlášení by nemělo mít vliv. Jediné co se napadá a co je dáno nastavení této funkce a nebyla by to chyba je, že byste v tom daném tématu už nějaký den nebyli. Paměť je na 100 témat a když se zaplní, tak ty, které jste navštívili úplně nakonec očička ztratí. Ale 100 témat není za 2 dny 🙂. Pokud jste třeba ale něco hledali v historii, je to možné…
Třeba by bylo fajn si ručně určit témata, která chcete sledovat a ne automaticky vše do čeho nakouknete. Mám v novém grafickém návrhu připravená srdíčka pro přidání témat do oblíbených. Asi by bylo k diskuzi, zda tato srdíčka nepoužívat místo očiček 🙂. Ale to budu předělávat až spustíme novou verzi grafiky. Pak už se konečně pustím i do oprav a do dalších nových věcí.
Pro XY: Nemám žádnou hodinovku a není to tak, že bych na web neměl čas. Naopak, věnuju se nové grafice webu každý den. Po příchodu z práce v podstatě nonstop do pozdních nočních (ranních) hodin a řadu věcí řeším i z práce. Takže tomu dávám už asi 4 měsíce v podstatě všechen volný čas co mám.
Ale web je rozsáhlý, řadu věcí upravujeme i několikrát. Nová grafika znamená přepsání kompletně všeho. Navíc snažím se vše opravdu upravit ne jen vzhledově, ale i po stránce zdrojového kódu a na řadě míst i upravuju funkce, takže to trvá. Ale bude to stát 100% za to.
Malý příklad… koukněte na aktuální detail článku. Třeba návštěva Zoo v Horní Pěně. A pak koukněte na obrázky v příloze (PC a mobil). Za mě naprosto zásadní rozdíl v přehlednosti i v designu. A to ještě budu upravovat zobrazení fotek v textu.
Odpověď na příspěvek uživatele raven_kix z 06.10.2023, 13:17:59
Né tohle bych rád uvedl na pravou míru. Zmínka o hodinovce byla myšlena tak když se vezmou možné reálné vaše příjmy a dělí hodinama zde jak tryskní číslo by vyšlo. A kdo z těch radilů že je to ošklivé po grafické stránce by za tyto podmínky pracoval.
A opravdu když píší o chybách tak jsou podložený a podložitelny.
No nic snad jen po zbytek pátečního dne přeji spoustu trpělivost v boji 🙂. ( Já Vám páteček dalšími připomínkami kazit nebudu ) a na nový web o zvířatech se opravdu těším👍.
PS: A hlavně mazlete tu mobilní verzi ☺️ PC mě vůbec nezajímá pokud budou tedy 2 rozdílné.
Odpověď na příspěvek uživatele raven_kix z 06.10.2023, 13:17:59
Lubomíre, píšu to už podruhé, jen to napíšu nějak jinak: Nemáte žádnou povinnost se zpovídat ze svých financí, co a kdy děláte (je vidět, že na webu makáte víc než dost!). Začínají mě ty dotazy až útoky štvát za vás dva se Zbyňkem.
Tak teď jsem chtěla nakouknout do vlákna O všem a o ničem.
Vlákno jsem navštěvovala, možná naposledy včera. Oko není a hodilo mě to na úplný začátek diskuze…😟
Edit: Teď tam oko je a přísahala bych, opravdu, že před asi 20 sekundami tam nebylo. Ono tam teď logicky je, že mě to hodilo na začátek té diskuze…právě si uvědomuji.