To uz si zjistete sam.
Rady a nápady k webu ChovZvířat.cz
mastnacekk:raven_kix:Odpověď na příspěvek uživatele mastnacekk z 01.06.2023, 10:59:29
Můj názor je, že je to stejně krádež. Jen nekradu ifauně, ale autorovi.
Je rozdíl, když si něco stahujete pro os. potřebu jako fyz. osoba. To se může. Ostatní nemohou.
Sdílení; vyvěšení někde - to už musí být lic. smlouva.
jak jsem napsal s tim si nalozte jak chcete. Bud se podelate z ifauny nebo z autora. Podelat se z autora v pripade ze to ifauna hodla na 100% smazat, dnesni ifnormace je ponekud na hlavu, ale tady se nedivim nicemu.
Ano, o tom zveřejnění jinde po 10 letech mluvím. To bez svolení autora nejde. Pochybuji, že by se po 10 letech podařilo dát dohromady aspoň jedno kompletní téma se souhlasem všech autorů.
Zpět k úpravám webu. Jsem rád, že se mi podařilo mobilní verzi vypustit a že už prvním z vás dělá radost. Nyní se pustím do úprav diskuze. Eviduji všechny vaše požadavky a pokusím se teď všechny zapracovat. Ještě to vše v klidu projdu a seznam změn na kterých začnu pracovat zveřejním, abyste je mohli doplnit nebo okomentovat.
Zpet k ifaune. Nic vam nebrani zkusit se zeptat na spravnych mistech a dostat se k db uzivatelu. Nic pak nebrani odeslat temto email s formularem k odsouhlaseni. Ale to by nekdo musel joooo chtit a zalezet mu na chovatelsky komunite. Ne jen ozivit skomirajici forum novym vzhledem a funkcema. .. trosku vic se smekat.
Dostat se k databázi uživatelů ifauny by se mi líbilo, ale to bohužel neumím.
raven_kix:Odpověď na příspěvek uživatele mastnacekk z 01.06.2023, 12:09:30
Do db nemůžete, to je na případný prodej. iF vám nedá ani "písmenko", protože jakmile se diskuze objeví tady, oni přijdou o návštěvnost. To nedopustí, to je jisté.
Copak tam máte mimo téma?
Ne to nevím jak je to u vás. Na každého cílí reklamy podle jeho zájmů, které si o něm Google sbírá. Já třeba mám teď antivir a boty.
Předně díky adminům za ochotu a aktivitu. Mobilní verze taky super. Ale měl bych jednu prosbu, a to možnost si zablokovat/schovat příspěvky určitého uživatele. Tolik hlouposti a ubohosti co tady jeden uživatel předvádí je na moje nervy příliš. Kdyby se to podařilo, bylo by to fakt supeř 👍
Přidávám se k prosbě o tuto možnost.
raven_kix:Odpověď na příspěvek uživatele Plaka z 29.05.2023, 20:28:35