Jo, stejný, osobně mi prrostě tohle roztažení přes celý blok přijde divný, na pc teda, nevím jak je to na mobilu, normálně v diskuzích bývá jen to video jako čtverec bez těch černých okrajů, takže celkově pak ten příspěvek nevypadá tak děsně.
No ale teda chci říct, že to je jen maličkost, hlavně že fungujou dobře fotky, video už fakt může být klidně odkazem, to jen tak že když už je tu tohle vlákno o inovacích, tak píšu co mi nevyhovuje.
A neplánuje se v dohledné době možnost úpravy příspěvků i pro neregistrované uživatele webu ? Jaká by byla v tomto případě technická složitost takového kroku ?
“Né jednou uvedl”.. Ale já to třebas pořád nevím a fakt by mě ten důvod zajímal. Děláte, jako že máte co říct k tématu(docela věřím, že i opravdu máte), ale vypadnou z vás jen urážky. Dyk stačí jen, když vím(nebo třebas jako já, si jen myslim že vím 😄) tak normálně odpovím, ne?
Všechny zdravím, aby to nevypadalo, že se nic neděje, tak zasílám další dva náhledy z nové verze grafiky na které každý den pracuji. Už to nejsou jen obrázky od grafika, ale opravdu screenshoty z webu, který už je na mém PC funkční a snad brzy ho budu mít možnost nahrát veřejně.
Ještě přikládám větší foto. Ještě se budu opakovat, když napíšu, že u kategrií bude změna. Přibude včelařství, a hosp.zvířata se rozdělí na ovce, kozy a skot prasata, tím se krásně zaplní dvě prázdná místa na obrázku. A v tom zvonečku vedle soukromé zprávy budou upomínky, které se sami nastavíte. Například bude možnost si nějaké téma diskuze dát do oblíbených a zvoneček vás upozorní na nový příspěvek ve vámi oblíbeném tématu + bude mít další funkce. Mně už funguje v současné verzi, když mi nahlásíte nějaký nevhodný příspěvek v diskuzi, hned mě to upozorní.
Co je to za šedé schody za miniaturou zvířátka? A vlevo je špendlík? Bude mít nějakou funkci? Ty schody jsou blbé. Pardon. Myslím tu kostku vlevo nahoře. Dělá to ikonu rušivou a některému zvířeti přidělá ocas. 🙂 Na mobilu to bude určitě zkreslené dost. Na metrovém monitoru dobré. 🙂 Su zvědavá, co poví ostatní.