Dííky, shift+enter budu používat, to se hodí. Někdy se hodí odřádkovat odstavec o stupeň dolů, ale někdy chci jen nový řádek (třeba u odrážek) a nepotřebuji, aby to zabralo půl stránky 🙂 (test) Naštěstí jsem na PC 🙂
A uvažujete v budoucnosti ( brzké ) i o nějakých adminech zde ? Co by měli na starosti diskuzi a celkově se o web starali?
V budoucnosti určitě ano, zatím se to snažíme stíhat sami. Nyní chystáme opět nějaké grafické úpravy, aby vám vzhled webu více vyhovoval a nebyl barevně tolik rozladěný. Myslím že programator Raven_kix by vám mohl na obrázcích ukázat aspoň malou ochutnávku ??
Odpověď na příspěvek uživatele JardaPecival z 27.08.2023, 11:58:38
To souhlasím, změny musí být opatrné nic zásadního, ale chceme reagovat na podněty co tu byly, lidem vadily nepřirozené barvy, ikonky u zvířecích sekcí atd. Barvu si bude moct zvolit každý podle sebe.
Ještě není vše 100% odladěno s grafikem, pracujeme na tom už několik týdnů. Bude to samozřejmě změna, ale za sebe musím říct, že jak na to teď koukám už nějaký čas, tak 100% k lepšímu.
Současná verze je v podstatě tvořená bez ruky grafika, je to takový programátorský design 🙂. A když se teď pohybuji mezi novou a starou verzí, tak se už na novou fakt hodně těším, až ji nasadíme. Samozřejmě rozhodující bude i odladění pro telefony. K tomu zatím náhledy nemám.
Mno, koukám že “se scvrklo” moje oblíbený horní menu s výběrem do rolovacího menu.. Ale byl sem asi jedinej, komu to fakt vyhovovalo, tak se musím podřídit. Ale uvidí se v praxi. Nový sauto.cz na seznamu sem taky tenkrát nemoh rozdejchat a po čase zjistil, že je prostě lepší než to starý 😀 No, su zvedavé 🐤 A na kdy to chystáte pustit do světa?
Jo přesně tak, Sauto jsem zažíval úplně stejně. Nejdřív přijde šok, ale pak se člověk rozkouká, začne to používat a zjistí, že to asi fakt navrhoval někdo, kdo tomu rozumí 🙂. Doufám, že u nás to bude také tak. Grafikovi v tomto opravdu věřím.
A to horní menu myslíte ikonky zvířat? Za sebe mám zase takovou zkušenost, že mi při používání často vadí. Prostě v 99% případů ho musím přejíždět. Buď očima na PC nebo prstem na mobilu. Rozhodli jsme se ho tedy skrýt do vyskakovací nabídky, abychom dostali výš obsah.
A k tomu nasazení. Momentálně pracuji na hlavičce a asi budu grafiku zveřejňovat postupně. Tedy hlavička + patička půjde první. Pak nová úvodní strana a pak postupně všechny části webu.
Jo přesně tak, Sauto jsem zažíval úplně stejně. Nejdřív přijde šok, ale pak se člověk rozkouká, začne to používat a zjistí, že to asi fakt navrhoval někdo, kdo tomu rozumí 🙂. Doufám, že u nás to bude také tak. Grafikovi v tomto opravdu věřím.
A to horní menu myslíte ikonky zvířat? Za sebe mám zase takovou zkušenost, že mi při používání často vadí. Prostě v 99% případů ho musím přejíždět. Buď očima na PC nebo prstem na mobilu. Rozhodli jsme se ho tedy skrýt do vyskakovací nabídky, abychom dostali výš obsah.
jj, ikonky s možností výběru sekce, ale jak řikám, na mě nedejte, já sem v tomhle hroznej lenoch, nemám rád změny 😄 Grafiku z náhledu moc ohodnotit nedokážu, až pak "naživo". Ale v každým případě sem zvědavej a tešim se na spuštění 👍
Odpověď na příspěvek uživatele zbynek z 27.08.2023, 11:56:05
Za mě tedy škoda. Jo takže se pořád jede v duchu aby stránka byla hezké a to přilákalo lidi ( tedy ještě vyjma mobilní verze ). A né aby zaujmula obsah 😏.
No víra v lepší zítřky mě stále ještě neopouští .
Děkuji pánové za zodpovězenou otázku a pěknou neděli 🙂.
Tu možnost bysme mohli zvážit také, ale určitě se není čeho bát, nechceme rozbít co funguje. Funkčnost bude stejná, jen úprava vzhledu, hlavně inzerce a ikonek sekcí, trochu to barevně sladit a zjednodušit aby to nehýřilo modrou a červenou ale třeba u mobilní verze bude ta změna opravdu minimální.
Takže nakonec nebude více možností pro přepínání barev (temná, světlá) a vzhledu? (Ne že by mi to nějak extra vadilo, ale zaujalo mě, že by to tak šlo)