Opět zmizelo téma na drůbeží . Chlapi nechcete na tom aspoň trochu maknout ? To je náhoda? Píší 2x zprávy a 2 x zmizí celé téma. To bude asi blokace nepřizpůsobitelného uživatele 😄. Info je to mobilní verze.
Rady a nápady k webu ChovZvířat.cz
Stejný problém jako včera, oprava snadná, ale musím vysledovat, proč se to děje. Na první pohled jsem na to nepřišel.
raven_kix:Stejný problém jako včera, oprava snadná, ale musím vysledovat, proč se to děje. Na první pohled jsem na to nepřišel.
A opravdu je zajímavé že včera i dnes jsem tam dal příspěvek je to cca 10 vteřin 1funkční. A poté to zmizí zcela a na mobilu to není vůbec vidět téma . A s tím že v diskuzi poté chybí můj příspěvek co se to navrátí zpět.
Né ale osobně si to neberu 😁.
Ale je to škoda kazí mi to ze stránek který se stále vylepšují 👍 lehce dojem .
Děkuji a pěkný zbytek večera 🙂.
Co na to říct, je to tím, že se stále vylepšují 🙂. Až do toho nebudu vrtat, tak se to dít nebude 🙂.
Moment, až teď jsem z vašeho textu pochopil, že téma zmizne pokaždé, když se snažíte přidat příspěvek. Zkuste tam prosím něco napsat teď znovu 🙂. Cokoliv, děkuji.
Nebo je možný že ten web nedává úplně mobilní verzi? Protože teď se mi to cca 3 minuty zavítalo a nešla psát odpověď vůbec sem (A je to android) . Ok tak nebudu hned psát když téma zmizí a chvíli tomu dám strpení .
Myslel jsem, abyste zkusil něco do toho tématu v drůbeži napsat něco teď. Klidně jen “test”, pak to zase smažu.
Mě se teď jednalo o téma: ,,Vynesená slepice" ale už je u mě zcela funkční a i 6 příspěvků tam přibylo od té doby výpadku .
Poslušně hlásím, naposledy 4.8. a dnes pouštím a su přihlášené👌
tak mě to od pátku odhlásilo (Edge v práci) - ale napsalo mi to upozornění “po 48 hodinové nepřítomnosti…”
Tato hláška se objeví pouze tehdy, když nemáte aktivní trvalé přihlášení. Při příštím přihlášení ho prosím zaklikněte a přihlášení by pak už mělo držet.
raven_kix:Tato hláška se objeví pouze tehdy, když nemáte aktivní trvalé přihlášení. Při příštím přihlášení ho prosím zaklikněte a přihlášení by pak už mělo držet.
děkuji - asi jsem to při posledním odhlášení zapomněla zaškrtnout…. již jsem opravila
Když dám odkaz na youtube video s časovým razítkem, tak se bohužel spustí úplně od začátku. Nedalo by se to vyřešit? Bylo by to úplně dokonalý🙂
Však není od začátku, je od 21. vteřiny, vidíte to i v odkaze.
t=21 = time 21 = 21 vteřin od začátku
Tady můj odkaz
https://youtu.be/9S58LJgwVqs?t=262
t=262 a začíná to až na 4:22 od začátku klipu
To je správně.
A protože jsem dnes hrozně hodná, tak vám řeknu něco děsně chytrýho a tajnýho… v odkaze ručně upravte číslo na konci (počet vteřin),
pokud nestíháte kliknout na “odkaz s akt. časem”, nebo si to pauzněte.
Jenže když to dám do náhledu, tak už to nefunguje :/
MÁM NÁPAD:Když dám odkaz na youtube video s časovým razítkem, tak se bohužel spustí úplně od začátku. Nedalo by se to vyřešit? Bylo by to úplně dokonalý🙂
Zkusím to prověřit, nyní je ale programátor na dovolené, takže jakmile se vrátí pořešíme to.
Anonymní:Jenže když to dám do náhledu, tak už to nefunguje :/
To chápu, ale musím přiznat, že mě to neskonale točí tohleto. Strkat obří náhledy videa z odkazu, na který si může každý kliknout, do diskuze. Obrázek přes půl monitoru.
A teď Vás cituji a video je tam v náhledu. No tak to je pecka. 😀 Fuj. Proto pokud nemusím, nelezu na fb a podobné.
Pardon. Mně písmenkový klikací odkaz stačí.
megi-the-pes:To chápu, ale musím přiznat, že mě to neskonale točí tohleto. Strkat obří náhledy videa z odkazu, na který si může každý kliknout, do diskuze. Obrázek přes půl monitoru.
A teď Vás cituji a video je tam v náhledu. No tak to je pecka. 😀 Fuj. Proto pokud nemusím, nelezu na fb a podobné.
Pardon. Mně písmenkový klikací odkaz stačí.
Jako mně vadí náhled videa v citaci, rychle to zafere vlákno. Ale v normálním příspěvku jsou náhledy běžný. Bylo to na if, je to i na fórech o akvaristice atd a funguje, nemusí se rozklikávat xy oken kvůli jednomu vláknu…
Nešlo by trochu smrsknout to řádkování?
Takhle je to moc
Roztahané
Změnit to nejde
Nebo jo?
Plíís
Jsou to nové odstavce. Když píšete delší větu, tak je řádkování normální. Nebo stisknutím SHIFT + ENTER uděláte nový řádek bez nového odstavce. Na mobilu ale nevím…