A co takhle nechat webu čas, ať si reklamu udělá sám. Dobré stránky reklamu nepotřebují, udělají si sami.
Jestli Vás tak trápí inzerce, tak existují inzertní portály, které se na to primárně zaměřují viz. bazoš nebo sbazar.
Jo tady se má stále na něco čekat to zní velmi lákavě tedy. I čas na co vždyť ten web je již skoro plnoletý. A majitel by jsi jistě přál aby se tady scházeli Chovatelé nebo né ?
Reklamy běží na FB i Google. Grafika je zastaralá, nyní grafik pracuje na novém vzhledu který chceme ale zavádět jen velmi opatrně postupnými kroky protože web máme delší dobu a víme že velké zásahy nejsou nikdy vítány a o tom se přesvědčila i fauna kde každá grafická změna byla hodně hejtována. Komu se to zde zatím nelíbí, chodit sem nemusí.
Inzerci má Ifauna stále pěknou - stačí si přečíst koupené recenze.
Bylo zde jasně vysvětleno proč se přes prázdniny nedělají úpravy - a je to zcela pochopitelné většina chce totiž mít dovolenou.
Na to slovo jsem už vážně částečně alergický. Nechte jí prosím už spát vybrala jsi cestu a jestli to byla dobrá volba to ukáže čas. A není už na ní ani jediná věc která by mě lákala. Ale proč pořád dělat nějaké porovnání to jí můžete rovnou obšlehnout né ?
Povolali jsme na grafiku profíka hlavně proto, aby web zpřehlednil. Nebudeme ho graficky nijak zásadně měnit, ale takové “učesání” grafiky potřebuje jako sůl.
Nechme tedy zatím diskuze o grafice prosím stranou, můžeme se k ní vrátit až u nové verze. Třeba se díky ní řada věcí, které vám momentálně vadí sama vyřeší.
Reklamy… nevidím, adblock… na fb ano, tam vidím. Google mi ukáže sponzorovanou stránku, až když hledám nějaká ta klíčová slova. A za proklik vlastník zaplatí a není to super málo korun. Chudák. Vytunit SEO je taky dobré. Strávíte tři dny vypisováním úryvků a podobných kravin a pak jste mezi prvními. Akorát že loni, nebo kdy to bylo, se Google rozhodl, že si bude sám vybírat… a nikdo neví, podle jakého klíče. 😀 Když teď zadám “diskuze psi”, první je pesweb, druhý chovzvirat. Inzerce psi = první je zaplacený chovzvirat. iF až devátý. 😀
To je pro Jirku… iF devátý i se svou slavnou inzercí. 😀
Neudělali vůbec žádné přesměrování pro staré adresy. Všechno zaniklo a indexované staré stránky vedou na úvodní stranu. Tedy všechno hodnocení stránek od Google je pryč.
já hlásím,že jsem již dlóuho přihlášená..nevypadávám👍..a edit stihnu..zapomenuté písmenko,nebo tak něco se zvládnout dá😎a vyhledávat nemusím,mám odkaz v liště záložek,tak jen kliknu a jsem tu😇
Já se domnívám, že klíčem ke zvýšení návštěvnosti (popularity) stránek je obsah.
Diskuze jede a s přibývajícími informacemi narůstá jeji informační hodnota (možná by nebylo od věci “iniciovat” určitá klíčová témata jako urychlovač nárůstu informační hodnoty obsahu, ale to je jiné téma).
Dalším způsobem jsou články různého rozsahu.
Články jak odborné, tak “laické”, obsahující praktické zkušenosti.
Zde se, dle mého soudu, otevírá velký prostor k rozvoji.
Odborné články je možné získat např. aktivním oslovením vysokých škol a výzkumných ústavů.
“Zkušenostní” pak větší zainteresovanosti zdejší komunity a jejím výrazně větším zapojení do tvorby článků. Jak, je otázka za “milión”, ale vzhledem ke kvalitě obsahu některých diskuzních příspěvků by v podstatě stačilo téma mírně rozvinout a vytvořit hodnotný článek, indexovaný ve vyhledávačích.
Toto vše, by mělo přispět k pozici chovzvirat.cz jako jednoho z hlavních informačních zdrojů na českém Internetu a tím i zvýšit návštěvnost a atraktivitu.