Aktuálně: 3 718 inzerátů210 582 diskuzních příspěvků18 255 uživatelů

Rady a nápady k webu ChovZvířat.cz

Camfous (neregistrovaný) 28.07.2023, 09:23:40 xxx.xxx.148.221

Ty bezbarvé ikonky jsou fakt nehezké, šecko také bezbarvé vyblité, nemastné neslané. Ale lidí je tady hodně.

raven_kix
raven_kix autor webu
28.07.2023, 09:47:08 xxx.xxx.156.19
megi-the-pes:

Budete něco dělat s ikonkami kategorií? Když si to zvětším na 150 % (17´´ fhd), tak už rozeznám, co je to za zvířátko. 🙂Jinak vidím něco jako vlajku. Českou, ruskou, vlastně jsem teď zjistila, že tyto barvy má 29 zemí. 😀
Na odznáčky jste dali takové hezké obrázky, a tady tohle! 🙂

Jako kdybyste neměli co dělat… 😀

😀😀😀

Grafik pracuje na nové verzi grafiky celého webu. Zadání je nenásilná aktualizace současné grafiky, žádné drastické změny. Ale ikonky jsou zrovna jedna položka, která se měnit bude. Jestli tam dáme úplně barevné fotografie to nevím, to se mi osobně moc nelíbí. Ale určitě systém zobrazení kategorií trochu upravíme. Už by neměl být takový seznam ikonek v hlavičce téměř každé stránky.

Rozhodně ale udělám nové ikonky v křivkách, aby se daly zvětšovat do nekonečna bez ztráty kvality 🙂.

Anonymní (neregistrovaný) 28.07.2023, 10:12:25 xxx.xxx.177.125
Odpověď na příspěvek uživatele JardaPecival z 28.07.2023, 10:11:24

Citace nešly upravovat ani na ifauně. 

assil
assil 28.07.2023, 10:12:48 xxx.xxx.121.3

Mně se teda ty ikonky líbí, jsou jednoduchý a srozumitelný, a to i přes to, že zrovna u špiců je divná, když se řekne špic, představí si většina lidí úplně něco jiného. 🙂

honzapm
honzapm 28.07.2023, 10:15:56 xxx.xxx.0.1
raven_kix:

Ale musím říct, že mi těch ikonek bude líto, koukněte, jak jsme měli propracované třeba papoušky 🙂.

https://www.chovzvirat.cz/zvirata/papousci/ 

Ty ikony jsou o ničem. Chápu, že to neumíte vidět cizíma, většinovýma očima. Třeba ikona Papoušci austrálie vypadá jako stojící Agama, ne jako pták. Na počítači jsou opravdu o ničem. Ten tmavý pruh v každé ikoně je naprosto nešťastný. 

Fatia
Fatia 28.07.2023, 10:53:22 xxx.xxx.205.210
raven_kix:

Ale musím říct, že mi těch ikonek bude líto, koukněte, jak jsme měli propracované třeba papoušky 🙂.

Mně se ikonky líbí jako nápad, vidím tu propracovanost… ale jsou opravdu nepřehledné, uživatelsky. 

Ale chápu sentiment po nich, sama teď vedu podnikání, naše první webovky byly neotřelé, jiné, zajímavé, nápadité, s vtipem… Všichni z oboru (grafici, tvůrci webovek apod.), byli nadšení. Prý stránky, co vyhrávají soutěže. Jenže… Nefungovalo to na lidi. Zamáčkli jsme slzu a máme pěkné webovky, jako všichni ostatní. A funguje to. 

megi-the-pes
megi-the-pes 28.07.2023, 11:19:19 xxx.xxx.61.106
raven_kix:

Aha, tak vyhoďte ten červený pruh a je to. Kvůli němu není vidět hezky silueta. Do vektorů převede na pár kliků “vektorizátor” apod. 
Zbytek grafiky celého webu bych neměnila - vzhled. 

raven_kix
raven_kix autor webu
28.07.2023, 11:51:41 xxx.xxx.156.19

Ano, to je všechno jedna sada. Vektory nejsou problém, vše se dá najít znovu. Vektorizovat zpět z takovéto malé velikosti, už by se asi nepodařilo.

Ale jak jsem psal, počkáme s čím přijde grafik a pak začnu upravovat. Ikony už mají také víc jak 10 let za sebou, tak určitě potřebují občerstvit 🙂. Osobně si myslím, že by jim stačila mírná úprava barev a právě ta vektorizace a vypadaly by o 100% lépe.

JardaPecival
JardaPecival 28.07.2023, 11:59:44 xxx.xxx.37.169
Anonymní:

Citace nešly upravovat ani na ifauně. 

Ale tady nejsme na ifauně.. Chtěl jsem citovat raven_kix a reagovat pouze na část jeho příspěvku, takže jsem radši nereagoval vůbec..

honzapm
honzapm 28.07.2023, 12:02:36 xxx.xxx.0.1

Na druhou stranu - než aby ikonkou u Drůbeže byla ta příšerná hnědá hybridka, jako nepochopitelně byla na iF a nyní mají (haha, shodnou) oba faunaněco, tak je lepší ten piece of art zde. Přitom je tolik nádherných fotek čistokrevné drůbeže… Ikony by mohly mít různou barvu - např. teraristika, akvaristika, bezobratlí - jsou jednou množinou, mohou mít třeba tmavě modrou, ptactvo (obloha) sv. modrou, zvířata z luk (koně, ovce, hospodářská, kozy) třeba tm. zelenou, tm. oranžovou mazlíci a zbytek třeba červenou. Nyní je v jednom řádku Terarista s Drůbeží a psem a tak. Každý řádek mohl mít svou barvu a svou tématickou nadmnožinu (bytová, za sklem, stáje, pastviny aj.)

megi-the-pes
megi-the-pes 28.07.2023, 12:04:18 xxx.xxx.61.106
JardaPecival:

Nejde upravovat citace, nebo to jen neumím?

Citace už opravdu nejde upravit, ale nedávno šla, ne? Teda myslím. Jo, určitě jsem v citacích mazala tři sta odstavců a citovala jen nějakou větu.
Ikony jsou takto jednoduché fajn, jen ten červený pruh - to lze jednoduchou výměnou barvy v PS a kouzelná hůlka a převod na vektor a cajk.
Mě vlastně ultra moderní weby rozčilují. A tady se má inzerovat a diskutovat, takže… chcu vidět jasně informace, text inz. nebo příspěvku a do jaké kategorie to lezu. A co říká recenzent, mě moc nezajímá.

XY. (neregistrovaný) 28.07.2023, 15:32:08 xxx.xxx.120.185

A to je vážně investice do propagace na internetu tak drahá záležitost ??   A druhá otázka co bylo důvodem že chat tady na stránkách usnul tak tvrdým spánkem ? Hovořím k zasvědcením adminim a děkuji za jejich odpověď.

raven_kix
raven_kix autor webu
28.07.2023, 15:48:11 xxx.xxx.156.19

Dobrý den, nerozumím otázce? Jaká propagace na internetu? Na co to je prosím reakce?

Chat potřebuje ještě trochu oprášit (mám pocit že nejdou přidávat fotky) a připravit mobilní verzi a můžeme se na něm někdy sejít 🙂. K usnutí mám takovou teorii, že v něm zůstal poslední člověk a toho už to pak samotného nebavilo 🙂. Ale pamatuju si časy, kdy to tam žilo tak, že jsem nestíhal ani číst a psát zároveň 🙂.

XY. (neregistrovaný) 28.07.2023, 17:17:20 xxx.xxx.120.185
raven_kix:

Dobrý den, nerozumím otázce? Jaká propagace na internetu? Na co to je prosím reakce?

Chat potřebuje ještě trochu oprášit (mám pocit že nejdou přidávat fotky) a připravit mobilní verzi a můžeme se na něm někdy sejít 🙂. K usnutí mám takovou teorii, že v něm zůstal poslední člověk a toho už to pak samotného nebavilo 🙂. Ale pamatuju si časy, kdy to tam žilo tak, že jsem nestíhal ani číst a psát zároveň 🙂.

Ať už obyčejná reklama žádnou jsem nezaregistroval nikde po netu. A také by to mohlo z prohližeču po zadání ,,hesel" házet i odkazy na inzerci a diskuzi také se mi to  nezda funkční. ( Aspoň na mých přístrojích ). Ale tam asi hraje né malou roli proklik.To byla moje prvotní otázka .

Jo a ten chat by pro mě byla poté super funkce . Než mraky dotazů které se jen vznesou a poé  od zadavatele reakce 0. 

biaca
biaca 28.07.2023, 17:45:09 xxx.xxx.47.71

A co takhle nechat webu čas, ať si reklamu udělá sám. Dobré stránky reklamu nepotřebují, udělají si sami. 

Jestli Vás tak trápí inzerce, tak existují inzertní portály, které se na to primárně zaměřují viz. bazoš nebo sbazar. 

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.