Fikovnice i ostatní. Moc děkujeme a nebojte, všechny vaše požadavky sledujeme a zapisujeme. Postupně opravuji chyby a chystám další aktualizaci inzerce.
Fauna Market smysl pro zakladatele má. Důvod jejich chovu je právě obchod. Nechovají pro radost, pro uchování plemen pro budoucí generace. Ale pro kšeft. Měli několik skupin na Facebooku, prodej zvířat Facebook zakazuje, takže už jim minimálně dvě skupiny zrušil a navrch jim skončila iFauna. Tím, že si založili Fauna Market, tak mají jistotu, že jim to už nikdo nesmaže. 🤠 Takže to v podstatě není kopírování, ale z nouze.
Prosím, Lubomíre, v Inzerci je absolutně otravné číst - Celá ČR. Prosím, mělo by být povinné uvádět lokalitu i ve výpisu inzerátů. Lze tam uvést třeba - zasílám zvířecím kurýrem a podobně. Což je druhá věc - kdyby ve výpisu a/i v inzerátu byla kolonka - Zasílám ANO/NE. Třeba já nemám auto a nejbližší sběrné místo Přivez zvíře i ZveraDo je 45 km a ještě tam bývají v 5 ráno a podobné časy - takže nezasílám. A lidi se na to ptají v podstatě denně. Tahle možnost by vás hodně odlišila, hodně pozvedla. Nemáte zač.
Odpověď na příspěvek uživatele honzapm z 10.07.2023, 20:25:41
Souhlasím s vámi a ta Celá ČR bude muset jít určitě pryč. Možnost zaslání zvážíme také, je pravda, že to plno lidí zajímá a každého inzerenta to tam nenapadne napsat. Když by u přidání inzerátu byla kolonka, tak by to bylo asi jednodušší.
Předně díky adminům za ochotu a aktivitu. Mobilní verze taky super. Ale měl bych jednu prosbu, a to možnost si zablokovat/schovat příspěvky určitého uživatele. Tolik hlouposti a ubohosti co tady jeden uživatel předvádí je na moje nervy příliš. Kdyby se to podařilo, bylo by to fakt supeř 👍
zablokovat/schovat ai vlákno co se mi nelíbí jak na ifauně.
Přicházím s další várkou novinek, které jsem na webu v posledních dnech zveřejnil:
U soukromých zpráv je nyní možné přidávat smajlíky a fotografie stejně jako v diskuzi.
V seznamu uživatelů už je u každého uživatele vidět, kolik má zveřejněných inzerátů.
Opravil jsem posouvání smajlíků v editoru. Nyní už je možné nabídku posouvat i pomocí posuvníku vpravo.
Přidal jsem dva nové smajlíky - ovci 🐑 a berana 🐏.
Když budete chtít sdílet ChovZvířat.cz na Facebooku (za což budeme moc rádi), tak už se nebude náhodně načítat nějaký rozmazaný obrázek nebo něčí profilovka, ale už se zobrazí naše logo nebo přímo fotografie z článku, inzerátu,…
Znovu jsem prošel systém přihlašování a hlavně trvalého přihlášení. Našel jsem jednu chybu a něco i upravil. Je možné, že se ještě teď někdo automaticky odhlásí, ale věřím, že po dalším trvalém přihlášení už se nechtěné odhlášení konat nebude.
A opět další a další drobnosti, které nejsou vidět, ale pomohou výkonu a budoucí správě a rozšiřování webu.
Sám trnu, aby to fungovalo 🙂. Ale zkusil jsem si zkrátit všechny časové limity ze dnů na vteřiny a dost jsem testoval a vše fungovalo jak mělo. Problém by mohl nastat jedině kvůli nějakým omezením serveru. V nejbližších dnech už ale přejdeme na nový s mnohem lepšími možnostmi, takže i to by se případně vyřešilo.
Ale pevně doufám, že už to přihlášení problém nebude. Osobně jsem na webu každý den a odhlášení se mi asi nikdy nestalo. Problém tedy byl určitě až v obnovení trvalého přihlášení a tam byla právě zmíněná chyba, kterou jsem už opravil.
Na zařízeních ze kterejch chodím více méně každej den to neodhlašuje. Ale na PC, kde jsem byl naposledy v pátek a pak přišel v úterý, mě to vesele odhlásilo. Teď budu mít tenhle jeden zase přes víkend bez činnosti, tak zahlásím výsledek..
Perfektní, na tom se to ukáže. Ale jestli mohu poprosit, raději se ještě odhlaste a přihlaste, aby se vytvořilo nové trvalé přihlášení. Je možné, že to staré, které běží teď, ještě vyprší.
Budete něco dělat s ikonkami kategorií? Když si to zvětším na 150 % (17´´ fhd), tak už rozeznám, co je to za zvířátko. 🙂Jinak vidím něco jako vlajku. Českou, ruskou, vlastně jsem teď zjistila, že tyto barvy má 29 zemí. 😀 Na odznáčky jste dali takové hezké obrázky, a tady tohle! 🙂