Jo jako že by člověk hned při psaní viděl, že není přihlášený? To by bylo super.
Už je to tak…dole u editoru na psaní je ikona uživatele. Když bude odhlášený bude bez fotky a nápis nepřihlášený uživatel, můžete vyzkoušet, teď už to bude snad ok.
Nešikovné je, když vás to ještě pustí zeditovat svůj příspěvek, ale než editaci dopíšete a odešlete, už je po limitu. Následně vás to hodí na hlavní stranu a ani po použití tlačítka zpět se nevrátíte do editovaného příspěvku - text editace je ztracen. Velká chyba + prosím o 20 minut. Děkuji.
Časy jsem upravil na 30 minut pro vstup do formuláře a 60 minut pro uložení textu.
Nevím, jak jste na tom časově. Také nevím, proč pod příspěvky zmizel panel Nahlásit příspěvek. Dělal jsem Admina na velkém webu roky a vím, jaké to je, když pořád někdo: “Honzo, přesuň.” “Honzo, smaž”. Ale: viz téma Rodění kraliků. Proboha. Prosím….
Přál bych si nahlásit příspěvek a aby někdo (ano, vím, čas) opravoval alespoň názvy témat. Tohle je příšerná úroveň a snižuje úroveň celého webu. Kdyby alespoň názvy témat v diskusi 1. mohly VŽDY začínat velkým písmenem, 2. mohly být BEZ gramatických chyb (Rození králíků, Sousedovi-y kočky, Lucerna místo Lucerka/Vojtěška….) 3. mohly být POUZE česky. Děkuji.
Dá se prosím poslaný text posléze ( když už je poslaný ) nějakým způsobem UPRAVIT - EDITOVAT -když napíši něco špatně, překlep, přeskočí písmenka atd.? Díky za info.
Už je to tak…dole u editoru na psaní je ikona uživatele. Když bude odhlášený bude bez fotky a nápis nepřihlášený uživatel, můžete vyzkoušet, teď už to bude snad ok.
Dá se prosím poslaný text posléze ( když už je poslaný ) nějakým způsobem UPRAVIT - EDITOVAT -když napíši něco špatně, překlep, přeskočí písmenka atd.? Díky za info.
Je legrační, jak fPortál to tady pročítá a podle mého know-how opravuje svůj web. Probůh - to to vytváří až takoví amatéři, že musí opisovat? Fantasie a praktičnost už vymřela? Takže tady veřejně už nic.
Odpověď na příspěvek uživatele honzapm z 07.07.2023, 23:46:57
Taky mě to pobavilo 🙂. Všiml jsem si toho za dva dny od naší komunikace. A na FB to prezentují jako úpravy na žádost jejich uživatelů 🙂. Tomu říkám náhoda.
Je legrační, jak fPortál to tady pročítá a podle mého know-how opravuje svůj web. Probůh - to to vytváří až takoví amatéři, že musí opisovat? Fantasie a praktičnost už vymřela? Takže tady veřejně už nic.
Já myslím, že už mají smůlu, lidi už se usadili tady a řekla bych, že většině to tady po těch úpravách vyhovuje. A mě teda taky kopie ifauny by mi byla proti srsti už jen z principu.
Já myslím, že už mají smůlu, lidi už se usadili tady a řekla bych, že většině to tady po těch úpravách vyhovuje. A mě teda taky kopie ifauny by mi byla proti srsti už jen z principu.