Kdyby ten rámeček teď zbělal a splynul s polem textu, tak je to jak na staré ifauně.
Rady a nápady k webu ChovZvířat.cz
Nahoře menu super, pravej panel mě absolutně neruší, do barevnosti bych osobně výrazně nezasahoval, případně kdyby šlo, aby si regnutej uživatel moh zvolit svoje předvolený barevný schéma. Možná opravdu za pokus zkusit ty rámečky okolo příspěvků menší, ale i tak to podle mě není nic strašnýho. Když si vezmu, kolik se udělalo(pánové admini udělali) změn a to opravdu k lepšímu, tak klobouk dolů 👍
zbynek:Určitě se o vzhled stránky budeme brzy zajímat. Pravý panel omezíme, kdo je on-line, co ostatní prohlíži je opravdu zbytečné. Barevných variant bude připraveno několik a každý si ve svém účtu zvolí, jaký mu bude nejvíc vyhovovat.
Tak to je geniální, tam by mezi nimi mohl být i ten černobílý motiv. Ten mám na goglu, na youtube i na facebooku a na několika diskusních webech a teď by byl i tady🙃👍👍
No a teď prostě nevím, na co je to reakce, protože se mi nechce stránkovat zpět a hledat datum a čas.
Rámečky nemusely mizet, ale tenčit se, mlátilo to do vočí.
Teď je to ok, úplně akorát.
Příspěvky uživatele nemají psané; proklik, v kterém vlákně jsou.
Mám vidět, kdo dal hlas?
Počet příspěvků vedle nicku nepotřebuji. (Kdyby tam někdo chtěl dát počet hlasů, tak to už vůbec. 🙂)
Všecky inz. na Kavalíry s PP za 5 tisíc jsou podvod. Inzerent mi poslal do mailu všechny možné i nemožné fotografie psů, čeština translator a vypadá to, že ani f*ck xxyy*** nezabralo, aby odtáhl na iFauna.cz třeba. 🙂
Můj návrh na vylepšení, aby měl uživatel možnost svůj příspěvek smazat - někdy mi PC příspěvek zveřejní dvakrát nechápu proč.
Megi - ty kavalíry mají i na IFAUNĚ.
Bylo by skvělé kromě mazání příspěvku - možnost také příspěvek upravit.
biaca:Bylo by skvělé kromě mazání příspěvku - možnost také příspěvek upravit.
Ale to jde.
Nejde… jak to upravují za provozu, tak teď zrovna “upravit” chybí. Však to je fuk, počkáme. Ale “smazat” by se fakt hodilo
megi-the-pes:Nejde… jak to upravují za provozu, tak teď zrovna “upravit” chybí. Však to je fuk, počkáme. Ale “smazat” by se fakt hodilo
Mně nechybí. Červená tužtička stále funguje. Jenom se člověk nesmí rozmýšlet moc dlouho, no.
A smazat by se hodilo, souhlasím.
Tak mě to přes víkend zas odhlásilo.
Jinak mě to tady barevně vyhovuje, nemám ráda barvičky.
Z toho pravého sloupce mi úplně nejzbytečnější přijde blok Nejaktivnější uživatelé. Přidaná hodnota pro mě 0.
Už jsem psal dotaz i do diskuze vedle? Měla jste aktivní trvalé přihlášení?
Základní barevnost necháme, je s námi od začátku 🙂. Ale přidáme možnost volby i jiných kombinací.
Pravý panel projde také změnami.
raven_kix:Už jsem psal dotaz i do diskuze vedle? Měla jste aktivní trvalé přihlášení?
Základní barevnost necháme, je s námi od začátku 🙂. Ale přidáme možnost volby i jiných kombinací.
Pravý panel projde také změnami.
Už jsem psala i vedle, ano bylo zaškrtnuté trvalé přihlášení a byla jsem tu naposledy v pátek a dnes v pondělí tedy odhlášeno.
assil:Tak mě to přes víkend zas odhlásilo.
Jinak mě to tady barevně vyhovuje, nemám ráda barvičky.
Z toho pravého sloupce mi úplně nejzbytečnější přijde blok Nejaktivnější uživatelé. Přidaná hodnota pro mě 0.
Ještě doděláme k tomu editoru na psaní příspěvku fotku každého přihlášeného uživatele, bude dobře vidět když bude psát jako přihlášený s jeho obrázkem nebo nepřihlášený bez fotky.
Jo jako že by člověk hned při psaní viděl, že není přihlášený? To by bylo super.
assil:Jo jako že by člověk hned při psaní viděl, že není přihlášený? To by bylo super.
Přesně tak, sice to neřeší úplně problém, trvalé přihlášení musí to fungovat i bez toho ale jako takovy upozornění to bude dobré.
assil:Jo jako že by člověk hned při psaní viděl, že není přihlášený? To by bylo super.
Mně se osvědčilo juknout hned na ikonku soukromé zprávy. Když nebyla, tak mi došlo, že nejsem přihlášená.
kometa:Mně se osvědčilo juknout hned na ikonku soukromé zprávy. Když nebyla, tak mi došlo, že nejsem přihlášená.
Jo, já vím, že je to vidět vpravo nahoře, ale to já si nikdy nevzpomenu se tam kouknout, chodím sem odkazem přímo na diskuzi, takže se hned začtu.
Nešikovné je, když vás to ještě pustí zeditovat svůj příspěvek, ale než editaci dopíšete a odešlete, už je po limitu. Následně vás to hodí na hlavní stranu a ani po použití tlačítka zpět se nevrátíte do editovaného příspěvku - text editace je ztracen. Velká chyba + prosím o 20 minut. Děkuji.