Aktuálně: 3 716 inzerátů210 556 diskuzních příspěvků18 254 uživatelů

Rady a nápady k webu ChovZvířat.cz

assil
assil 26.06.2023, 09:10:29 xxx.xxx.206.172

Ještě jestli by nešlo psát přímo z klávesnice alespoň ty běžný smajlíky, bývá to běžné na fórech i na FB jako třeba :D laugh :-) smile :-( sad

je to mnohem rychlejší než pořád rozklikávat ten seznam

zbynek
zbynek autor webu
26.06.2023, 20:49:31 xxx.xxx.230.164

Děkujeme za připomínky, všechny si zapisujeme. Nyní se věnujeme inzerci a novému editoru na psaní příspěvků sem do diskuze, bude to co nevidět. Poté se budeme opět věnovat vašim připomínkám, klidně pište zatím další 👍

Buggyra
Buggyra 27.06.2023, 10:12:38 xxx.xxx.198.226

Děvčata, já mám za to, že nás to odhlašuje proto, že se pořád pracuje na tom webu, a při načtení nových funkcí se to nějak restartuje, ne? Zatím to beru shovívavě. Zjistím to zpravidla tak, že chci olajkovat příspěvek, a hodí mě to rovnou na přihlášení.

Espiro
Espiro 27.06.2023, 10:27:34 xxx.xxx.207.140

A tak já bych měla drobný návrh. Když jsme se sem nasunuli, fungovalo zobrazení vložených fotografií mimo jiné i tak, že pouhým najetím kurzoru (bez kliku) se ukázal náhled fotky. Příjemná funkce, rychlé zobrazování. Nicméně už to takto nefunguje a fotky musím otevírat.

A další - otevřu-li fotku z citace, otevře se v novém panelu. Po zavření paneluje je fotka zobrazená na původním a zavírám ji pak vlastně podruhé.

honzapm
honzapm 27.06.2023, 21:51:26 xxx.xxx.0.1

Až to tu objeví soudruh Manda (množka slepic Dolánky nad Ohří), bude schopen zavalit Inzerci třeba deseti inzeráty za den. Tak si říkám, že by bylo fajn ustanovit maximální množství inzerátů na profil a den. V jedné sekci třeba na tři denně. Možná si zaplatí VIP. Mám dojem, že už se tu někdo anonymně ptal. 

Anonymní (neregistrovaný) 28.06.2023, 07:18:55 xxx.xxx.0.1
honzapm:

Až to tu objeví soudruh Manda (množka slepic Dolánky nad Ohří), bude schopen zavalit Inzerci třeba deseti inzeráty za den. Tak si říkám, že by bylo fajn ustanovit maximální množství inzerátů na profil a den. V jedné sekci třeba na tři denně. Možná si zaplatí VIP. Mám dojem, že už se tu někdo anonymně ptal. 

Já běžné dávám okolo 3 inzerátu na astrildy a ještě víc na papoušky. Nemůžu čekat víc dní. Sednu k PC a všechno dám najednou.

honzapm
honzapm 29.06.2023, 22:45:07 xxx.xxx.0.1

Kdyby šlo zařídit, aby název tématu, vlákna, měl začínající písmeno Velké.

Děkuji. 

Kdyby to šlo vždy s diakritikou a česky, bylo by to geniální. Ať to má trochu úroveň, časem. Děkuji.

Jinak, když vidím ty reklamy na FCB, které poukazují na "výhodu" anonymity, tak nevím jak majitelům. Nám top zkušeným stálým uživatelům ti anonymové a neregistrovaní asi přijdou jako urážka. Pokud se diskuse více rozjede, budu takové příspěvky ignorovat. 

iFauna před lety mnoho ze svého renomé mezi top chovateli ztratila právě proto, že kdysi sloučila sekce Moderovaná a Nemoderovaná diskuse, což vedlo k odchodu skutečných chovatelských ikon. Anonymita jistě není "výhoda".

megi-the-pes
megi-the-pes 29.06.2023, 23:04:05 xxx.xxx.61.4

Tak teď neusnu. Ikony odešly, protože někteří neměli nick a tím nebyli dost pro fanclub, takže ikony z toho nic neměly. Konec. 🙂

honzapm
honzapm 29.06.2023, 23:43:08 xxx.xxx.0.1

Bavím se o ikonách v chovu drůbeže, které už, bohužel, většinou nejsou mezi námi. Béda Autrata, Jaroslav Kalaš nebo Alois Sedlák psali skutečně hodnotné příspěvky, které mnohé z nás inspirovaly a formovaly. Dvacet let diskusí je pryč. Po sloučení iF sekcí Moder a Nemoder (Anonym) neměly ikony ani prostor, ani klid, ani zastání. Byly napadány a osočovány, anonymně. Staré osobní půtky z výstav a další křivdy řešeny online. Béda dával nesmírně cenné fotky tř. ze stavby jezírka pro okrasné kačenky, technické věci, průběh prací, použité stroje, sklony, úhly, materiál. Ochranu proti škodné, vydrám a podobně. Hodnotné věci, které zmizely. Béda ani nikdo z nich žádný "fanklub" nepotřeboval. Alois Sedlák po sobě alespoň zanechal jeho osobní stránky, které jsou i po letech neskutečnou studnicí informací. Pak jsou tu ikony, které žijí, psát umí a přispívat by mohly, ale asi chybí trochu motivace (Juraj Kafka). Snad se dočkáme a bude co číst. Moderované fórum vygenerovalo jiné osazenstvo přispěvatelů a diskuse měla vypovídající hodnotu. Nemoderované patřilo urážkám a dotazům Je to spíš slepička nebo spíš kohoutek?  Anonymní a neregistrovaní za mě nejsou výhodou, natož reklamním argumentem. Dnešní úroveň diskusí je taková, že do sekce Drůbež nejvíc přispívala paní, která žádnou drůbež nechová a rady k líhnutí rozdává paní, která se na iF ještě před 3 měsíci ptala na to, jak rozeznat kohoutka od slepičky a urážela tam ostatní. Někteří prostě za 3 měsíce dospějí v odborníka, který může rozdávat rady ostatním. Asi jste to jen nepochopila z pohledu Drůbeže a zbytečně plevelíte toto vlákno, které by mělo zůstat praktické a přehledné. 

https://www.holubnik.com/?link=chovatele-zvirat&menu=zvirata&vizitka=67

https://chovsedlak.estranky.cz/

keriton
keriton 30.06.2023, 07:35:58 xxx.xxx.60.99

Mě zrovna napadlo, že by bylo fajn, kdyby i anonym musel povinně napsat jméno. Někdo si třeba napíše "anonym", ale většinou to je spíš nějaké jméno, přezdívka. Pak se dá v těch anonymních uživatelích o fous lépe orientovat.

mastnacekk
mastnacekk 30.06.2023, 08:14:28 xxx.xxx.225.131

Nechte lidi at si pisou jak chteji a pod jakym jmenem nejmenem chteji, tyhle vykriky a narky placek viz honzik, furt neco a nekoho ridit a umravnovat?! Nebudu majitelum chovuzivrat radit, ale tomuhle kastovani a skatulkovani bych se vyhnul. Rozumnej clovek debila ignoruje, nerozumnej ho bude krmit. Za chvili by honzikpm a dalsi chteli pred odeslanim prispevku vyplnit rodny cislo s adresou a telefonem ne?

coxi
coxi 30.06.2023, 10:13:57 xxx.xxx.212.192
Odpověď na příspěvek uživatele honzapm z 29.06.2023, 22:45:07

-pisu s anglickou klavesnici, tak diakritiku nepouzivam

- anonymove mi nevadi, vzdy me zajima obsah a ne kdo mi to pise

- pokud neumite aspon anglicky, tak je chyba ve vasem systemu, doucit! (popripade pouzit google translator)  

mastnacekk
mastnacekk 30.06.2023, 10:20:01 xxx.xxx.225.131
Odpověď na příspěvek uživatele JardaPecival z 30.06.2023, 09:43:13

Hloupost, na internetovy diskuzi funguje. Nemam rad takovy ty zalovnicky a chlapecky a holcicky co dostanou funkci moderatora a hrajou si na panaboha. Pisou sem prevazne dospely lidi, nekdo ma slovnik takovej, nekdo makovej. Jestli si vy pri hadce s manzelkou na ni zavolate policajta, tak klobouk dolu.

Anonymní (neregistrovaný) 30.06.2023, 11:08:46 xxx.xxx.0.1
coxi:

-pisu s anglickou klavesnici, tak diakritiku nepouzivam

- anonymove mi nevadi, vzdy me zajima obsah a ne kdo mi to pise

- pokud neumite aspon anglicky, tak je chyba ve vasem systemu, doucit! (popripade pouzit google translator)  

Trolle, kdo by se proč měl učit cizí jazyk. Je to český web, tak by mělo být vše česky. Počkejte až tady někdo spustí maďarsky, či snad azbukou nebo jiný klikyháky.

JardaPecival
JardaPecival 30.06.2023, 11:31:10 xxx.xxx.37.169

mastnacekk:

Hloupost, na internetovy diskuzi funguje. 

Ty si tady toho jasným příkladem, že nefunguje..I v diskuzi "Rady a nápady k webu ChovZvířat.cz" určený pro podněty administrátorům dokážeš jen vymrzovat, nadávat a urážet. Toť odemne vše, nebudu to tady v tom vlákně dál plevelit.

mastnacekk
mastnacekk 30.06.2023, 11:45:09 xxx.xxx.6.6
Odpověď na příspěvek uživatele JardaPecival z 30.06.2023, 11:31:10

Ale prosim te, dobre myslena rada nechat dospely lidi bez policejniho dohledu se ti nelibi? Chyba je u tebe, ne u me.

raven_kix
raven_kix autor webu
01.07.2023, 09:16:02 xxx.xxx.230.164

Zdravím všechny, jdu teď na web nahrát další várku úprav, tak se předem omlouvám, že bude možná i chvíli nedostupný nebo vyhazovat chyby. Odhlášení by se ale konat nemělo :).

Hlavní viditelná změna bude nový editor v diskuzi, jinak spousty neviditelných, ale také důležitých změn 🙂.

zbynek
zbynek autor webu
01.07.2023, 09:35:49 xxx.xxx.230.164

Zkouším nový editor, vypadá že funguje, nyní už budou fungovat i odkazy ctrl +c a ctrl + v a automaticky budou funkční (klikací). 

Odstavce by se měli dělat správně.

Jen se zase změnili smailící na nové, ale když otevřete okno s nimi, tak vpravo nahoře je můžete filtrovat na zvířata, květiny atd. A fungují i smailíci pomocí symbolů na klávesnici, jak si zde někdo přál, například tento napsaný obličej :- ) rovná se tento  🙂

Doron
Doron 01.07.2023, 09:49:21 xxx.xxx.15.212

To je od Vás moc hezký, ale myslím, že v sobotu byste teda pracovat neměl  🙂! 

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.