Všem děkuji za spolupráci a vážím jsi vaší pomoci z problémem. 🤔 A už jsem na to pro tentokrát přišel chyba je v používání emoji ( asi není jejich podpora zde ).
Ještě jednou díky a teď již témata budou snad bez problémů👍.
Na jiném webu, když vezmu jiný počítač, tak mám prostě jiná čísla, veřejně, ne v LAN… No já jen to, esi není chyba někde tam, když problém má jen jeden člověk, esi jeho adresu strčit do nějaké výjimky? co já vím o tom, esi vůbec něco takového existuje, že jo 🙂 blokovat by šlo, to umim, náhodou… Ale že to je jen v některém vláknu, to je záhada. XY se musí přestěhovat. A je to.
Všem děkuji za spolupráci a vážím jsi vaší pomoci z problémem. 🤔 A už jsem na to pro tentokrát přišel chyba je v používání emoji ( asi není jejich podpora zde ).
Ještě jednou díky a teď již témata budou snad bez problémů👍.
🤣😃😄😣😥🚜🛴🦼🚒🚓🌮🥪🍞🥐🥨💕✝☮💟💔👨🦰👸👮♀️👩⚕️👩🎓🕵️♀️🎞🎎🧨🤗🤩😥
🤩😠🤫🦊🐏
První řádek jsou z windows (nabídka po win + tečka) a druhý řádek jsou odsud přímo.
Co dělají ostatní lidé s telefony tu?
🍌🍌🍌🍌🍌🍌👌👌👌👌👌👌🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪👅👅👅👅👅🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑
tak mi to fungovalo až do včera, z témy som sa preusnula na zoznam príspevkov v danej kategórii. Teraz ma to preklikne vždy na https://www.chovzvirat.cz/diskuze/, bez ohľadu na to, odkiaľ preklikávam.
Proč tomu tak je to nevím 🤔. Ale jiné stránky když nepodporují nějaké emoji tak udělají takovou lucerničku proč tomu není tak i zde ?
A kdyby jste vrátil ti vaší upravu zjistilo by se i to jestli je to důvod šoupání témat.
Já si coby naprostá lajka dovolím napsat, že můj problém (psala jsem sem 21. 9.) nejspíš dělaly cookies, tak jsem si sušenky smazala a je to ok. Zatím jsem je po vymazáni ani neodsouhlasila (je cajk, že mám možnost jen Souhlasím a ne další volby?), takže se můžu přihlásit, odhlásit a nezlobí to, nemusím být trvale přihlášená. Snad to bude konstruktivní poznámka pro adminy. 🙂
tak ted uz je to nejake rozbite uplne. nejde mi se prihlasit. klikam na postavicku nahore vpravo a nic to nedela… ☹️
Kallisto, však jste přihlášená, tedy váš příspěvek tak aspoň vypadá.
No když píšu musím zadat nad text svoje jméno. po odeslání to hodí moji ikonku. ale nahoře vpravo mám jen odhlášený profil a když kliknu nic to nedělá, nejde mi se přihlásit.
Ale vždyť nemá jen 1 zařízení přeci né. Takže bych to nepodceňoval. .
Na mobilu jsem i po prihlaseni neprihlasena. Pokud napisi prispevek, tak je normalne pod mym nickem, ale nemohu jej upravit, protoze “nejsem prihlasena” 🙂
Viz foto
Pumo, díky, přesně stejný problém jsem adminům popisovala zde v tématu na 5. straně. Aspoň to mají konečně se screenem.
Děkuji za zaslané podklady. V nové verzi grafiky jsem udělal spoustu změn, které by toto mohly ovlivnit (opravit).
Velmi prosím
o vymazání mého příspěvku, hned pod zadavatelem
https://www.chovzvirat.cz/diskuze/tema/17326-masne-krepelky-japonske/#prispevek157169
jedná se o omyl.
Moc se omlouvám a děkuji.
Dobrý den 😉,
musím nahlásit problém. Chci se dostat do nějaké diskuze co jsem již pročítala. Kliknu na ni a dostanu se na list poslední, ale ne na poslední diskuzi kterou jsem četla, pak složitě odjíždím podle času a datumu.
Prosím koukněte na to, ale ohledně mě Vám říkám předem, že jsem pablb PC. Tak, že takové, abych někam vlezla a udělala tam a tohle na PC hmmm😭 pro mě nemožné 🤫.
Předem za pomoc děkuji Dája.
Dobrý den, na poslední příspěvek byste měla skočit kliknutím na datum posledního příspěvku. Na poslední vámi přečtený kliknutím na název tématu. Máte po přechodu na poslední stránku v URL adrese nahoře na konci i toto?
#prispevek123456 (číslo se liší)
Pokud ano, měla by vždy stránka skočit na daný příspěvek.
Puma, Plaka a ostatní:
Zdá se, že jsem dnes narazil na příčinu vašeho problému s odhlašováním a přihlašováním. Právě jsem provedl opravu a snad už by se to nemělo opakovat.
Pokud ano, tak prosím smažte všechny cookie soubory z naší domény. Případně by se problémové soubory měly do 3 dnů smazat samy.