Tak u mě je to pořád to samý, i když mám být online coby přihlášený uživatel, nejsem teď ve výpisu online uživatelů, nemám ikonku vpravo nahoře v diskuzi. Sem teď do textu příspěvku píšu jako nepřihlášený uživatel, když to odešlu i bez vyplnění jména, zobrazí se to pod mým nickem.
Ještě jsem zkusila se teď přihlásit trvale. A hele, najednou vše funguje, jsem v seznamu online uživatelů, mám ikonku v diskuzi vpravo hore. Takže asi nějaký brouk u lidí, co nechtějí být trvale přihlášení. 🙂
Ještě jsem zkusila se teď přihlásit trvale. A hele, najednou vše funguje, jsem v seznamu online uživatelů, mám ikonku v diskuzi vpravo hore. Takže asi nějaký brouk u lidí, co nechtějí být trvale přihlášení. 🙂
Děkujeme, to by mohla být indície k odhalení problému.
Odpověď na příspěvek uživatele zbynek z 24.09.2023, 11:09:18
Né tím to rozhodně nimi mám za sebou 3 pokusí bez jména ( anonymní) a výsledek stejný viz poslední pokus 😄. Tak to hoďte zpět a teď tam psát nic nebudu a bude to OK.