Takže dáte odeslat a zpráva se bez jakékoliv hlášky neuloží? Děje se to častěji? Třeba teď když píšete, musel jste poslat něco 2x? Ale opravdu by se mi typ mobilu a název prohlížeče hodil 🙂.
Odpověď na příspěvek uživatele raven_kix z 12.09.2023, 20:47:07
Napíši zprávu dám přidat. Na hoře proběhne čára jako aktualizace stránky a zpráva se smaže z pole kam píší.
A říkám já vážně nepotřebují aby tady lidé říkali že jsi vymýšlím jsem paraoidni a atd. Takže opravdu soukromou cestou nemám problém screenshot a atd. Ale veřejné vážně né jsou tady lidé který nevěřím ani už nos mezi očima.
Napíši zprávu dám přidat. Na hoře proběhne čára jako aktualizace stránky a zpráva se smaže z pole kam píší.
A říkám já vážně nepotřebují aby tady lidé říkali že jsi vymýšlím jsem paraoidni a atd. Takže opravdu soukromou cestou nemám problém screenshot a atd. Ale veřejné vážně né jsou tady lidé který nevěřím ani už nos mezi očima.
Musíte najet úplně dolů a tam bude pod červeným pruhem že se nepodařilo odeslání formuláře. Tak dáte odeslat znovu a většinou se to pak už uloží.
záleží taky na verzi - starý android nebude mít aktuální chrome…
je to úplně jednoduché - pokud to někomu nejde, použijte jiný prohlížeč, je jich mraky, opera, firefox, ten systémový, co dává výrobce do tel. bude většinou debullní
Mám asi podobný problém jako Kallisto, průběžně si tu čtu jako nepřilášený uživatel, dnes jsem se po pár dnech chtěla zapojit do diskuze. Přihlásím se, ve všech rubrikách vypadám přihlášeně, až na tu diskuzi. Tam jsem neprobojuju.
To je fakt divný, příspěvek vidím, že je napsaný pod mým nickem, ale žádný zelený puntík, že jsem opravdu přihlášená, sem opět píšu coby nepřihlášený uživatel (ačkoliv jsem přihlášená). Nemůžu upravit příspěvek výše, že Tam “se” neprobojuju.
Neva, jistě něco upravujete, počkám si na zítřek. 🙂
Ještě dodám, že se normálně dostanu do SZ, na svůj profil, jen holt nejsem v diskuzi přihlášena, i když jsem. Snad vám to pomůže ve vychytávání mušek, milí adminové. 🙂
Oba příspěvky píšete jako přihlášená. Puntík není známka přihlášení, ale toho, že jste online v diskuzi. Každopádně by u vás měl být vidět. Nahoře v hlavičce vaši profilovou fotografii vidíte stále?