Každopádně u vás také nevidím v databázi uložené trvalé přihlášení. Je možné, že problém je právě v tom, že se nechce ukládat. I to všechno prověřím. Ale zkuste se prosím přihlásit se zaškrtnutým trvalým přihlášením.
Opět nespokojenost s mobilní verzi. Včera po celý den nešli vkládat odpovědi. Neodesílání odpovědi a při psaní to psalo obráceně slova a mazalo to průběžně i slova v celém textu.
Takže teď když už je to snad funkční tak píší i sem.
( ,,Takže vy jste se v tom vrtal pane doktore 😄" )
Odpověď na příspěvek uživatele biaca z 15.08.2023, 08:43:39
A něco nového by jste tam neměla? Protože tohle je zcela známá věc proto nepíší na portálu o Čj 🙂. A kdo mě přečíst chce ať to udělá kdo né opravdu nemusí přeci né.
Odpověď na příspěvek uživatele raven_kix z 15.08.2023, 09:34:47
Pane s Vámi jinak než vážně nekomunikuji. Chvilka má jsi říkám ať se od všeho odprostím a nechám web webem a tím i vaše podnikání .
Takže osobně mě vážně mrzí i ten čas který jste ztrávil na chatu a byl úplně k ničemu 😕.
Z bratrem ve ,,spojení jsem " a veřejné zde se k funkci webu vyjadřovat nebudu ať máte čas na úpravy s uvidím jaký bude vývoj . Když nevalný tak poté doufat že vnikne nějaká konkurecne která mi bude vyhovovat víc ( i obsahově ).