Holky koho vás tam zajímalo jak to jde s vodicími psy, jak probíhá ten výběr a tak. Tak na seznam mediu psala jedna paní/slečna která dostala asistenční fenku a jak to celé probíhalo. Jak náročný byl celý proces pro ni, jak podrobný, co a jak se zkoumalo a řešilo. Prostě detaily. A můžu říct že to bylo celkem hezké čtení. Tam si cvičitelé opravdu dávali záležet a psi šli jen tam kde to bylo vhodné. Doporučuji přečíst.
Nahlásit problém
Jani, tak sem přímo lípni odkaz.😉
Nový spamer. Viz foto. Pár inzerátů a x ujetých vláken založeno.
Díky, vše jsem promazal.
Vy pracujete i o nedělní půlnoci? To Vás upřímně obdivuji.
Ahoj, když se chci přihlásit tak mi na onrazovce rychla blikne “kolik je dva krát tři”. Nevíte co to je?
Nikdy bych svoje štěně nedala na výcvik asistenčního nebo slepeckého psa.
❗ V několika diskuzích je reklama na půjčku.
Sarah, ahoj
Několik z nich sem nahlásila, ale jsou snad všude, i v péčkování!
Už se na tom pracuje, víc jak půlka už je pryč.
Máte pravdu, už je jich jen 12.
Z vlákna kliknu dole “Seznam témat” (nechodím ze Psů, ale z Diskuze) a hodí to
Error while serving request Server didn"t return any web site which can be shown. Probable cause of problem is in script which generates this web page.
Můžete napsat z jakého vlákna a třeba i z jaké stránky? Nebo kolik máte příspěvku na stránce? Zkusil jsem teď 3 témata a fungovaly mi dobře, tak to dělá asi jen v nějakém konkrétním případě. Díky.
Mám vždy 20 př. na stránce a téma přesně si nepamatuji, jen že Psi, rozbité to bylo jen v noci, když jsem psala do tohoto vlákna,
pak jsem přišla nějak ráno? to už nepamatuji, kolik bylo, ale už to fungovalo.
Aha, tak jestli je to od té doby OK, tak třeba jen něco dělali na našem serveru. Kdyby se to někdy opakovalo, dejte prosím vědět.