Dobrý den,
posílala jsem Vám už včera email, ale zatím je bez odezvy. Prosím, přečtěte si pozorně vlákno - soukromý útulek a asi sám dojdete k závěru, že by se mělo smazat. Snažím se dostat starého psa ke kterému mám vztah z útulku a je fakt, že několika rad se mi tady dostalo. Bohužel ale jedna z diskutujících zveřejnila fotografii paní, které se diskuse týká a kterou jsem chtěla rozhodně uchovat v anonymitě. Je to porušení pravidel diskuse a taky GDPR.
Navíc je diskuse už jenom plná zášti a nesmyslů i vyslovených lží. Teď jsem krátce koukla do posledního příspěvku a paní tam tvrdí naprostou lež. Co s tím? Žalovat někoho kvůli takové věci je nesmysl, za to mi to nestojí, ale vadí mi, že si tu může lhát každý jak chce a snažit se druhého poškozovat. Můžu i pochopit že zaryté chovatelky a fanatičky psů pouze s PP FCI mě nesnáší, prostě se názorově rozcházíme, ale to přece nedává ještě nikomu právo takhle lhát. Vaše fórum by mělo umožňovat vyjádření různých chovatelských názorů bez toho aniž by se na někoho, kdo zastává názor jiný takhle útočilo! Vám tohle opravdu nevadí?
Například jsem NIKDY neprodala dospělého psa ze svého odchovu přes inzerci. Ať to diskutující dokáže, když to tak vehementně tvrdí! Já jenom fakt zírám co tady lidi plácají za nesmysly! Pokud dospělého psa prodám, tak jde buď do zahraničí, anebo ve třech případech PČR. Chovem, výchovou a výcvikem psů se celý život živým a kdybych to nedělala dobře, tak bych neměla už skoro 30 let klienty. A často klienty opakované a nové klienty na doporučení spokojených. Myslím, že to hovoří za vše. Stoprocentní úspěšnost, samozřejmě, nemám a nevím o nikom, kdo by jí měl.
Pokud má člověk mozek v hlavě a nemusí být snad ani pejskař, tak mu například dojde, že 11 letého kastrovaného psa lze zpeněžit (možná), tak ve vybrané “zahraniční” restauraci.
Opravdu je možné na Vašem webu uvádět až takové hovadiny? Teď už jenom můžu čekat, že někdo začne psát, že ví, že ty psy kradu a do těch restaurací je nosím.
Někdo to sem brzy stejně napíše. A kde je ta hranice žalovatelného? Znovu poukazuji na to, že se prací se psy živým (asi to někoho šokuje, ale mám je i ráda) a teoreticky mě toto může poškodit. Nechce se mi to řešit zatím jinak, než zdvořilou žádostí o smazání vlákna a vymazání mě z registrovaných uživatelů webu.
Ještě Vás chci upozornit na skutečnost, že chovatelská komunita pejskařek (chlapi tohle dělají málokdy) je nejnesnášenlivější ze všech chovatelských skupin a rozhodně přispěla ke zrušení diskusí na IF, protože je tam pořád nebavilo řešit stížnosti i žaloby.