Prosím, odstraňte můj odkaz, prý je tam vir.😢
Děkuji
Je to v pásový opar.
Prosím, odstraňte můj odkaz, prý je tam vir.😢
Děkuji
Je to v pásový opar.
Dobrý den, odstraněno 🙂
Jestli je tam vir bylo by na místě ho odstranit i zde ?
Daja:Stále se nevracím na poslední přečtený text. Koukala jsem jak to mám a opisují
Příspěvek#158172
Tak, že jiné než vaše ukázka.
Stále musí dohledávat složitě kde jsem skončila.
Dája, děkuji za pomoc.
Dobrý den 👁️,
stále přetrvává muj problém. Jako dáse s tím žít, už jsem se naučila počítat, ale i tak je to otravné 😭.
Dája👁️
Dobrý den,vadí mi,když se přihlásím do např.inzerce ptáků,tak do třeba králíků musím zadávat zase znova kraj.K.
Dobrý den ☹️,
stále přetrvává muj problém. Matematika je teď muj kamarád 😭.
Dája
Prosím přesunout téma
https://www.chovzvirat.cz/diskuze/tema/17434-lama-na-chov/
do “Ostatní savci”.
Děkuji 🙂
OK, přesunuto.
Daja: ozve se Raven_kix.
Daja:Dobrý den ☹️,
stále přetrvává muj problém. Matematika je teď muj kamarád 😭.
Dája
A nemáte nějaký plugin v prohlížeči, který by toto mohl způsobit? Zkuste si otevřít web v anonymním režimu. Menu prohlížeče (někde nahoře vpravo) a tam Nové anonymní okno.
Objevuje se vám problém i tam?
Děkuji, ale já Vám psala, že jsem analfabet PC.
Vubec nechápu jakou řeči na mě mluvíte👌 hau🙏🤣
Dája
P.c. vubec nechápu co mi vlastně píšete 👍
Dájo, jaký prohlížeč používáte? Já firefox a když ho otevřu, tak na horní liště vpravo mám tři vodorovné čárky. Když na ně najedu myší a kliknu, otevře se menu, ze kterého vyberu “Nové anonymní okno”. Až se otevře, napíšu do řádku - vyhledávače www.chovzvirat.cz, otevřu ten web. Až to tak uděláte, přihlaste se a zjistěte, zda se problém vyskytuje.
Jaký máte prohlížeč? Firefox mozilla, Chrome, někdo má i prohlížeč Seznam (nemyslím stránku Seznam.cz, ale opravdu ikonku na ploše, na té, když zapnete tablet, tak vidíte vše, co v tabletu máte)…
To jsou ty kulaté ikonky, hodně barevné, na to klikáte, když chcete jít na net, i sem.
A když třeba mám Chrome (má ikonu červeno žluto zeleno modrou) a na některé stránce - ve Vašem případě zde na chovu - mi nefunguje správně, tak
to zavřu
a přijdu na chov přes jiný prohlížeč - např. ten Firefox. To je oranžovočervené kolo z plamenů jakoby.
Tak zkuste, co to udělá, když použijete nějaký ten jiný prohlížeč.
To píšu, protože poslední dobou mi na Chrome nefunguje bezchybně snad ani jeden web.
Ještě mě napadá jednoduchý postup, pokud jste na PC. Stiskněte CTRL+SHIFT+T a otevře se rovnou anonymní okno. Pak nahoře v řádku jen zadejte www.chovzvirat.cz a zkuste, jestli se budou poslední příspěvky zobrazovat správně.
Děkuji za pomoc, ale jsem na tabletu 👌
Jdu pokoukat odpoledne až bude čas co mi radí berušky 👍. Jojo , česky se musí na mě, víte jak , jak na blbečka, hlavně v případě PC.
Prozatím mám stránku seznam🤫.
Děkuji berušky i Vám Dája.
Tak jsem skusila “anonymní okénko” i s přihlášením a problém stále přetrvává.
Bohužel do teď bylo vše ok a najednou zničeho hic problémy. Musím počítat a pamatovat si přibližně hodinu kdy jsem byla naposledy tady. Všimla jsem si, že mě dokáže poslat na poslední stránku a tam koukám a načíta se stránka dva krát. Je to vydět, že dvakrát problikne.
Děkuji za pomoc Dája
Dájo asi tady platný jak mrtvému zimník . Ale to co píšete se mi jeví že nepřecházíte do diskuze jako takové a téma rozkliknete na hlavní straně . Poté to opravdu vždy hodí na poslední příspěvek ač od poslední návštěvy tématu přibylo třeba 20 příspěvků.
Po pozkliknutí se objeví 👁️ třeba 20 příspěvků a hodí to na ten poslední co jste viděla.
Schválně jsem to vyzkoušela za Dáju a asi jste trefil hřebíček na hlavičku 👍👍
Pravda, z úvodní strany to nebere poslední přečtený příspěvek.
Ale o něco výše jsem posílal screen, kde jsem chtěl funkčnost otestovat kliknutím na čas posledního příspěvku (což je přímo v diskuzi) a Dája tvrdí, že podle mého návodu jí to nefunguje. Tedy problém bude asi ještě někde jinde.
Děkuji 😇