Narazili jste na webu na nějaký problém, něco nefunguje nebo si myslíte, že je něco špatně? Využijte prosím tuto diskuzi. Vše se budu snažit co nejdříve opravovat.
Odpověď na příspěvek uživetele Jarda z 13.01.2014, 18:46:22
Dobrý den, pošlete mi prosím na info@chovzvirat.cz verzi vašeho prohlížeče. Stránka neodpovídá může být chyba prohlížeče, serveru nebo vašeho připojení. Děkuji.
Dobrý den. Prosím, velmi prosím o zavedení možnosti vymazat celý napsaný příspěvek nebo opravit svůj napsaný příspěvek. Stává se mi totiž, a velmi mne to mrzí, že po kliknutí na červené tlačítko "přidat" se můj příspěvek proti mé vůli objeví v diskusi DVAKRÁT. Dnes jsem požádala manžela, aby na "přidat" kliknul on, avšak stejně se příspěvek objevil dvakrát. Jsem už starší osoba, někdy dodatečně ve svém příspěvku objevím chybu, a nemohu ji opravit.
zepomněla jsem přihlašovací údaje a potřebuji smazat inzerát. Využila jsem tlačitka zapomenuté heslo a když zadám email, na který mi chodí odpovědi na inzerát (z toho usuzuji, že jím jsem se registrovala a žádný jiný nemám), hlásí mi to neplatný email.
Narazili jste na webu na nějaký problém, něco nefunguje nebo si myslíte, že je něco špatně? Využijte prosím tuto diskuzi. Vše se budu snažit co nejdříve opravovat.
Nejdou soukromé zprávy, jste tu ještě? A taky vkládání profilových fotek a příspěvků blbne.
Na FCB mají poslední příspěvek před 2 lety (chovzvirat).
Těžko říci, jak to funguje tady na webu. Osobně to moc optimisticky nevidím. Ale třeba budeme mile překvapeni. Já jen aby to někteří automaticky nebrali jako plnohodnotnou náhradu. A když vidím ty požadavky hned (fotky, zprávy, smajlíky, palce nahoru), tak bych se nedivil, kdyby honem nikdo nezačal skákat, jak někdo pískne. Já vím, že je to pro vás důležité. Součást. Ok, ano, jistě. Ale pochopte - všude se to ruší. Všude. A tady čekáte zdarma co? Nečekejme raději nic, uskromněme se - a třeba budeme mile překvapeni.
Jestli se ifauna rozpadne, tak tohle má potenciál ji nahradit, ten styl zobrazování příspěvků a hlavní lišta, uskupení, všechno má dost podobný systém jako ifauna.
Při troše změn by jí to mohlo dost přiblížit. Z původní ifauny se mezitím stane řadová inzerce na štěňátka a upadne v zapomnění.
Ano, znám dojezdy takových fór osobně. Diskutovat se tam stále dá. Ale když se třeba vyčerpal limit pro počet nových přezdívek, tak už se nikdo další nemohl registrovat. A tady někdo chce někomu něco sdělit a nevydrží ani 40 minut. To je pak těžké, adm,inistrovat. To by nechtěl dělat nikdo.
Ještě jedna drobnost, aspoň za mě - bylo by super mít číslování stránek i nahoře, nad diskuzí, ne jen dole; netuším, jak je to technicky složité, dělali jsme jen naprosto základní webové stránky kdysi na ZŠ, pár hodin práce.. A adminům díky za jejich služby i ochotu
jdu poprosit, zda by bylo možno přesunout diskuzi z tématu “habešská kočka” a to počínajíc příspěvkem komety 9.7, 8:17:36, do tématu “zvýšená hladina kyseliny listové u kocoura”, kam to všechno patří? Takto je to zbytečně matoucí. Děkuji.
myslím, že toto je podvodný inzerát - chovatel by uváděl, že se jedná o sněžného bengála - navíc by upřesnil jestli je bengál lynx, mink nebo seal (a podle mého by nebyl tak básnický)