Aktuálně: 3 698 inzerátů210 110 diskuzních příspěvků18 251 uživatelů

Zabil se mi amazónek z páru :(

anonymní (neregistrovaný) 26.12.2013, 11:34:22 xxx.xxx.91.116
Dobrý den, mám amazónky šupinkové.Můj 7letý samec hrozně křičel a byl agresivní (jak jsem psala v tématu: amazónek je agresivní).Dostavila se mi rada že bych mu měla koupit samičku.Když byl samec sám,měl klec,ale na dva takové ptáky je to málo,tak jsem koupila bytovní voliéru.A do ní ještě samici 3,5 roku starou.Samcovo chování se zlepšilo.Včera se mi stalo neštěstí.Oba byli normálně ve voliéře,ale najednou slyším vřískání,tak se tam jdu podívat,na zemi leží se zakrváceným čelem mrtvý samec a vedle něj sedí samice,která je v pohodě.Podle mě letěl kolem okna nějaký dravec (káně,poštolka,krahujec...).Samice,kterou mám teprve týden,tam je sama.Je ručně dokrmená,slyší na jméno a dá se hladit.Samec byl také ochočený.Finančně na tom jsme dobře,dotyčný chovatel mi nabízí amazónky za nízkou cenu (4000 kč za kus),dalšího samce mám k dispozici.Mám ji tedy nechat samotnou nebo jí mám opět koupit partnera? Předem děkuji.
anonymní (neregistrovaný) 26.12.2013, 13:20:49 xxx.xxx.70.146
Dobrý deň. Napíšem svoj názor na celú vec. Máloktorý chovateľ by predal 3,5 ročnú samicu, ktorá je O.K.,pretože má najlepší vek na zaradenie do chovu. Pravdepodobne /môj názor /tá samica toho samca zabila a asi to nebol prvý !
anonymní (neregistrovaný) 26.12.2013, 21:55:28 xxx.xxx.248.34
Přikláněla bych se k témuž názoru. Náraz by ho asi nezabil, ale klovanec od zobáku ano. Jak dlouho si na sebe zvykali v oddělených klecích? Nebylo to málo?
anonymní (neregistrovaný) 26.12.2013, 22:31:39 xxx.xxx.53.144
Za nízkou cenu se perspektivní ptáci neprodávají.

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.