Aktuálně: 3 698 inzerátů210 110 diskuzních příspěvků18 251 uživatelů

Alexander velky

anonymní (neregistrovaný) 22.12.2013, 13:15:13 xxx.xxx.22.251
Dobrý den,mohli by ste mi poradit jednu vec ohladom alexov velkych? Moj problem je nasledovny.Ziskal som rucne dokrmeneho alexa,pravdepodobne samca,s ktorym som nadmieru spokojny.Je tichy,nie je agresivny,bez problemov ho niekolkokrat denne pustam na prelet po velkej miestnosti,skratka som nadseny.Chcel by som mu zaobstarat samicku,aby sa nenudil v case ked som v praci. Jeden chovatel ma ale vcera vystrasil nazorom,ze ked mu zozeniem samicku,tak uz nebude taky priatelsky a vystaci si s nou,pripadne nas ,manzelku a male deti , v buducnosti zacne aj napadat a pod. Ten chovatel bol dost skuseny aj ked priamo velkym alexandrom sa nevenoval. Mohli by ste sa mi k tomu vyjadrit? Este tvrdil ze aj zvukove prejavy budu intenzivnejsie,co s ohladom na susedov nie je uplne idealne. Vopred dakujem. Este jedna otazka,ak nezozeniem rucne dokrmenu samicku,je sanca ze sa da skrotil mlady povedzme cerstvo z hniezda vyleteny jedinec? S pozdravom Janci
23.12.2013, 22:42:20 xxx.xxx.142.1
Dobrý den nevím jak to dopadne když mu přikoupíte samičku , ale myslím že ten chovatel má pravdu . A šance k ochočení mladého ptáka je . Mám tu zkušenost , také sem si pořídil Alexandra velkého byl odchovaný už od rodičů ale bylo to stále mládě. A když mu poskytnete čas kdy si sním bude hrát tak věřím že se to povede . Mě se povedlo že se nechá pohladit , přiletí na ruku , donese mi tužku , nosí víčka do hrníčku na povel točí se dokola umí i hvízdat atd. Jen to chce trpělivost , vědět jak nato nikdy netrestat papouška a hlavně mít na něj čas.

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.