Ještě pro neregistr:Co chováte Vy?Já to možu napsat.senegalci jsou pro neatraktivní druh.ale jen pro mě.to je jen moje věc co si o kterém druhy myslím, tak nevím proč mě nereg. napadá.Nevím vůbec co je mu do toho co si o čem myslím.Každý má jiný názor, takže je to celkem zbytenčé takhle se mě snažit slovně napadnout.
Pane Říha máte pravdu je to vaše věc a váš názor. Já jen tvrdím, že je to špatný názor. Je možné, že se najdou i 10 letí co mají takové názory. Beru je jen s rezervou a to samé by měl udělat i tazatel. Jak zde podotknul jeden přispěvovatel, tak pan Vošický senegalce má ve voliéře na spárování to samé je i například v Loro parku s Arami. Je možné, že se snesou, ale opravdu v prostorné voliéře dejme tomu 5x5 mětrů, ale já osobně bych to prostě nerisknul a pokud je někdo nezodpovědný a rád riskuje tak nádherné ptáky, kteří se vám prostě nelíbí, tak je to čistě jeho věc, ale já takové lidi neuznávám. Jinak nic proti.
Jen dodám ,,p. Plazner umístil senegalce do voliéry 2x1x2m, v jejimže sousedství byli alexandři růžoví vousatí. Samec papouška senegalského se k nim podhrabal a oba alexandry vážně zranil.´´ (M.Vašíček - papoušci Afriky a Asie).
Nedovedu si představit co by snimi udělal, kdyby byl společně snimi ve voliéře.