Aktuálně: 3 704 inzerátů210 173 diskuzních příspěvků18 251 uživatelů

Rozne velke kruzky,ci rovnake?

anonymní (neregistrovaný) 05.06.2013, 17:36:33 xxx.xxx.88.129
Je to naozaj tak, ze na prirodne sedu korelu sa davaju mensie kruzky a na farebnu mutaciu trosicku vacsie? Potrebujem objednat este dnes, no nie som si celkom ista, ktore mam vybrat. Otec prirodny sedy, Matka albina biela a ''detvaky'' svetlo zlte. Znamena to podla tejto tabulky, ze potrebujem na mlade velkost ''P''. Alebo mi stacia tie ''N''? Este pozn., ze to budu tie farebne aluminiove. Ako to davete vy, skusenejsi chovatelia? Rovnake velkosti (ake?), alebo rozdielne (ake?)? Som z toho nejaka zmetena Tu je tabulka, z ktorej si mam objednat: N N FC1 5.3 5.5 Cockatiel(normal grey), Mealies, Pileated,Maroon-bellied conure, European Quail alebo P P FC1 6 5.5 Cockatiel(Colour Mutation)Gold Mantled Rosellas, Pennants, Prince of wales,Ringneck
anonymní (neregistrovaný) 05.06.2013, 17:50:10 xxx.xxx.88.129
Tie aluminiove N=5,3. P=6. Ja uz vlastnme mam kupene tie vacsie. Ale sa bojim, ci sa im nebudu sa zvliekat? Alebo mam radsej objednat aj tie mensie? Cas kruzkovania sa nam uz blizi, tak uz zacinam stresovat
anonymní (neregistrovaný) 05.06.2013, 18:05:51 xxx.xxx.88.129
.....a tych 5,5 su iba plastove, ale plastove nechcem
anonymní (neregistrovaný) 05.06.2013, 19:19:18 xxx.xxx.70.146
Ako ste prišli na to, že 5,5 sú iba plawstové ? Od najmenších krúžkov pre drobotinu, až po najväčšie pre ary sa vyrábajú kovové, či už hliníkové, alebo antikórové. Plastové sa robia pre holuby a hydinu.
anonymní (neregistrovaný) 05.06.2013, 19:46:32 xxx.xxx.88.129
Takze takto: ja netvrdim, ze 5,5 su iba plastove. Ale Anglicka firma (Anglicka preto, lebo tu zijem), cez ktoru to idem objednat to ma takto v ponuke..... A rozhodli sme sa pre hlinikove farebne, no tie maju pre korely len vo velkostiach 5,3, alebo 6. No a chcem poradit, ktore su vhodnejsie. Ci tie mensie, alebo vacsie. Nechcem, aby tie mensie im boli moc tesne, ale zaroven sa obavam, ak by som dala tie vacsie, ci sa im nezosmyknu....

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.