Aktuálně: 3 704 inzerátů210 174 diskuzních příspěvků18 251 uživatelů

amazonan ma alergiu? pomoc pls

Katka (neregistrovaný) 22.05.2013, 15:36:19 xxx.xxx.88.129
Pekny den. Nasa Millie-amazonan oranzovokridly bola vcera uspana a ma zasivane kridielko. dostala na krk golier, s ktorym sa nedokaze zmierit (uz sa na nu nevladzem pozerat, ako sa kotula na dne klietky. inak je tam na obrovskom uteraku, ktory uz totalne poprekusala, ale nevadi) a tiez antibiotika. veterinar povedal, ze to kridlo jej pobabral samec, ktory ju uz par dni napadal. ale v nasej pritomnosti sa len zavesil hore na klietku a ako vysel, snazil sa do nej dobat. ked sme na neho pokricali, prestal. dalsi problem je, ze sa jej pod zobacikom zdurila koza, vyzera to, ako keby tam mala 2 baloniky (je to ta tenucka neoperena kozicka zo spodku zabacika). Celu noc som ku nej behala, ako sa tam kotulala s tym obrovskym golierom, kusala uterak. teraz je opreta o uterak, vlastne ako ma krk v golieri, tak s tou hlavou moc nenarobi, tak som jej podlozila trosku toho uteraka, nech si aspon oprie zobak, nech trochu oddychne krk. nemate niekto skusenosti s tymi bublinami pod zobacikom? ja som iba laik, ale myslim si, ze by to mohla byt alergia na tie antibiotika alebo na ten golier. A este som zabudla dodat, ze jej z nosa tiekla voda. Utrela som jej to do vatoveho tamponu a bolo to tak do ruzova. Samec ju z velkej klietky ocumuje....dala som ho dole k nemu, ale hned bol pri nej a ozoboval jej ten golierik, takze je zase sama v malej, chudatenko moje. K veterinarovi sme mali ist az zajtra, ale sme to prelozili na dnes. Takze za 2 hodiny ideme. Prosim, napiste mi niekto, aspon na ukludnenie, lebo ja to uz za nu nevydrzim.

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.