Nevím, do jaké míry kontrolujete to, co papouškům sypete do krmítka. Já nyní kupuji Deli Nature s ovocem. Protože to kupuji již delší dobu, docela mě vyděsilo když jsem do krmítka sypala na kousky rozřezané zelené bužírky. Myslela jsem, že jim do řezačky spadla nějaká dětská gumová hračka, protože se to v pytli jenom zelenalo. Nakonec jsem se domluvila s dodavatelem, že se jedná o sušenou papáju. Ale ne vždy to dopadne takhle dobře. Známe případy z poslední doby co lidi v potravinách nacházejí. Takže kontrolovat stravu papouškům je také dobré. Papája viz příloha
Teď jsi Ori mnoho lidiiček asi vyděsila! :-) No ale já ti koupil před léty jednou 4 pytly krmení Slaats od jedné známé a renomované firmy ze Vsetína a po otevření se na mě vyhrnulo snad několik tisíc drobných černých broučků, broučky jsem udělal velkou radost svým známým kamarádům entomologům. Broučci byli ve všech mých baleních , i ve dvou pytlích co koupil kamarád. No reklamace dopadla tak, že se majitelé a prodejci vymlouvali a uzavřeli to s tím, že to přednesou nějakému " majiteli"? Takže suma sumárum mi chovatelství díky Ježdíkům pohltilo nějakou tu tisícovku zbytečně navíc.Případné ohrožení zdraví či života mých chovanců. Ale je to jen ukázka českého pojetí podnikání - hlavně vydělat, třeba i vyjebat.
Od Ježdíka /seniora / by som nekúpil nič.Má úplne najvyššie ceny. Nechcem robiť reklamu, ale DN 64 je u neho o vyše 3 eurá drahšia, ako u p. Slaného /raj pre papagáje /