Aktuálně: 3 704 inzerátů210 173 diskuzních příspěvků18 251 uživatelů

KORELY - zabíjí mladé

patrik (neregistrovaný) 17.04.2013, 02:01:26 xxx.xxx.181.31
Zdravim, mám fakt nepříjemný problem s korelama. Mám dva páry korel ve voliéře se zebričkama. Je to voliéra cca 2,5*2,5*2,5m a zebriček je tam kolem 20+ páru tak se stane, že nějaká ta zebrička uhyne, nebo mladé a tak, a když se tak stane, tak korely si toho všimnou a než je odstraním, tak je rozkoušou. Jeden pár už mél 4 mladé a vše prebíhalo vpořádku asi tak 2 týdny a pak jsem našel v budce jenom zabité okousané mladé, byli i nakrmeny a méli okousanou jenom kúži na zádech a křídla. Teď už opět sedí na snůšce a mám obavy aby, se situace neopakovala.... Víte mi někdo poradit co udělat?
anonymní (neregistrovaný) 17.04.2013, 11:12:18 xxx.xxx.4.166
Tak je rozdělte, co jiného, nikdo vám neřekne kouzelnou formulku, aby to nedělali, holt jsou takové, take bych je dal zvlášť a nemusíte nic řešit :) A ke všemu si myslím, e to máte přeplněné, já mám v takové voliéře jeden pár korel :)
anonymní (neregistrovaný) 17.04.2013, 21:09:40 xxx.xxx.26.66
Bál bych se toho, aby jim to nezachutnalo a nebyl to potom zlozvyk. Máte toho tam moc dejte je zvlášť

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.