Aktuálně: 3 704 inzerátů210 192 diskuzních příspěvků18 251 uživatelů

Nejprodávanější papoušek ank..

Rejža (neregistrovaný) 07.04.2013, 14:01:43 xxx.xxx.36.23
Anketa hlasujte do komentářů napište váš názor na nejprodávanějšího papouška. prosím i s rodovým jménem např. : andulka vlnkovaná, Korela chocholatá, Rosela pestrá
Fylip (neregistrovaný) 07.04.2013, 15:06:47 xxx.xxx.162.247
Dobrý den, podle mě to takhle nejde napsat. Každý je ochotny dát určité peníze za úplně jiné papoušky a každý dle svých finančních možnosti. Třeba podle mě, kdyby se dali sehnat takoví flavifronsi, hodně lidí, kteří chovají poicephalusy a měli by na to samozřejmě peníze by je okamžitě chtěli, zatímco chovatelé amazoňanů by se po nich ani neohlédli, jinak řečeno v prodejnosti podle mě záleží hlavně na tom, kolik lidí daný rod ptáků chová a kolik peněz je do ptáků ochoten dát. Jinak se stále i přes jejich vysoké počty cenově drží žáci a podle mě, i co tak vím od známých, není zas takový problém je prodat. Hodně žádaní jsou také třeba papoušci rudobřiší. Prostě v káždé skupině papoušků jsou nejprodávanější a méně prodávané druhý.
Smíšek (neregistrovaný) 07.04.2013, 19:47:18 xxx.xxx.26.66
Také bych souhlasil, ale přesto si myslím, že to jsou andulky, korelky agáči atd. Žaka si koupíte jednoho, případně dva - do páru, ale této klasiky má asi více chovatelů a ve větším množství. Také záleží co je momentálně v módě, já měl v loni velký zájem o mnichy, o horské a korelky

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.