Aktuálně: 3 704 inzerátů210 192 diskuzních příspěvků18 251 uživatelů

Mníšek potrava

Veja (neregistrovaný) 28.03.2013, 22:16:49 xxx.xxx.68.3
Dobrý den. Chystám se pořídit mníška šedého a jsem zvědavá čím je kdo krmí? Kupujete raději hotové směsi? Jaké? Nebo si raději mícháte svoje krmení? Co všechno tam dáváte? Nemůžou tak mníškovi chybět nějaké vitamíny a podobně? Popřípadě z jaké stránky zrní kupujete? Moc děkuji za rady :)a nechci slyšet rady typu to vám poradí chovatel. Chci pro svého ptáčka to nejlepší a postupně ho naučit na mé krmení
anonymní (neregistrovaný) 29.03.2013, 07:43:26 xxx.xxx.70.146
Jedno z najlepších krmív pre stredné juhoamerické papagáje je Deli Nature č.64 s ovocím. Okrem toho podávajte zelené kŕmenie, ako napr. púpavu, hviezdicu prostrednú,skorocel a pod. a samozrejme i čerstvé ovocie. Ďalej treba dávať vetvičky vŕby, ihličnanov a ovocných stromov.
Michal (neregistrovaný) 29.03.2013, 12:01:03 xxx.xxx.116.231
Pro chov více kusů si míchám sám ( yplatí se to) ale pokud budete mít pouze jednoho mníška jako mazlíka pak Vás kupovaná smměs nezrujnuje a je to záruka kvality ... zmíněná směs Delinature č. 64 je vhodná pak ještě směs od Versele -laga
Veja (neregistrovaný) 29.03.2013, 12:32:59 xxx.xxx.68.3
a z čeho všeho si mícháte? A kde zrní kupujete? Koukala jsem a vyšlo by si líp míchat. A z těch směsí Deli nature nebyla by pro ně vhodnější č. 68? Někde jsem viděla procentuální složení stravy pro mníšky a ta tomu podle mě lépe odpovídá
anonymní (neregistrovaný) 29.03.2013, 12:51:19 xxx.xxx.70.146
Verte, že v chove juhoamerických papagájov mám už niečo za sebou. Poradil som vám to najlepšie, ale vy si myslíte že ušetríte, keď si budete krmivo pre jedného vtáčka miešať. Za jednotlivými komponentami najazdíte veľa kilometrov a bude to drahšie ako hotová zmes a to nehovorím o čistote a kvalite zrnín. DN 68 podávam občas Aymarám, pre mníšky nie je vhodná.
Veja (neregistrovaný) 29.03.2013, 13:35:31 xxx.xxx.68.3
no já jsem našla stránku http://www.rajpapousku.cz/zrniny-pro-stredne-velke-papousky/ kde mají celkem dost zrnin, takže bych nikam jezdit nemusela. Každopádně děkuji za radu a deli nature 64 si nejspíš koupím :)

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.