Dobrý den. Jde o to zda jste správně uvedl vaše požadavky. Máte lutino? To znamená žlutý pták s červeným okem, Máte opravdu samce štěpitelného na lutino? Pokud ano, tak výsledek je takový
Zelený/ino x ino
% ze všech 1.0
50.0% 1.0 zelená /ino
50.0% 1.0 ino
% ze všech 0.1
50.0% 0.1 ino
50.0% 0.1 zelená
Dobry den. Mam mladeho alexandra maleho a stale se mi ho nedari poradne ochocit.Sice uz se tak neboji jak predtim, po pul roce mi sedne na predlokti ale z rukou ma strach. Uz me nic nenapada jak na nej :-) a hlavne jak ho odnaucit aby se tak bal rukou. pozn: nikdy jsem ho do rukou nechytala takze nema duvod se bat. dekuji za odpoved
Mohl ho chytat chovatel před tebou, pokud nějaký byl... Jinak zkus mu nabízet krmení z ruky nejdřív, aby žral z ruky a seděl na větvi a pak dávat ruku dál... Tak aby když chce pro nějaký zrnko tak, aby musel aspoň jednu nožku dát na ruku... ;)
Ahoj, mám otázku, když si papoušek poláme ocas doroste mu?můj alexandr, když sem si ho přivezla domů byl hodně vyplašený a létal po kleci a polámal si ocas. Už je to pár měsíců a pořád mu nedorostl, i když klec je dostatečně velká a papoušek už se nebojí a nelétá v ní.Nezůstane mu malý? Zbylo mu tak jedno dlouhé pero, ostatní má pryč. Dost mě to trápí.Díky
Dobrý den. Papouškovy časem pírka dorostou. Takovéto vypadávání ocasních per je většinou zapříčiněno tím, že papoušek hodně šplhá po pletivu, nebo drátech klece.