jj... :-D jako je pěkná, mně je jedno jestli je kmenová nebo maková, hlavně, když z ní vylétnou zdravý pěkný mladý :-) A tadle byla zadarmo od známých :-)
dneska se mi pářily kakarici dal sem je v čera dovoliéry dal sem tam kmenovou budku průměr 25 výška 55cm samička tak koukala ale nevyděl jsem ji tak vlíst a dneska se pářily a potom už tam aji byla tak doufám že se to povede mají 3roky a ještě sem nic neodchoval tak se prodal samce a koupid druhýho a ted snad sednou tak mi držte palce
za jak dlouho vy samička mohla snést vejce at vím jenom +,-
Tak se musim pochlubit že sem konečně začal se stavbou mé vysněné klece... =) Teď mam tejden prázdniny tak chci udělat aspoň 90% tý klece nejlépe však 100% =D
Jeden problémek kterej mam je, že to nedostanu v celku z dílny do pokoje... Tak to musim postavit, rozdělat, dovýst domů do pokoje a znovu celý sestavit =D to bude hodně sranda...
Tak mi pls držte palce... ;)
Dost lidí se mě ptalo jak vypadá moje klec a jestli můžu poslat foto, je to ta klec na začátku této diskuze... Má rozměry 150x150x80.. Ještě stále není úplně hotová, je to spíš zatím kostra... Ale i tak mi už dělá radost, čekám ještě na zbytek dřeva od truhláže abych to moh dodělat... ;)
Snad bude aspoň malá pochvala za snahu... =)
Omlouvám se pokud se to tu již řešilo na začátku, ale je to již moc obsáhlé téma :-D Jak budeš řešit ty boky? Asi ne celé pletivo, že? Co tam dáš? Jinak fakt pěkný;-)
Na začátku a asi na 6 nebo 7 stránce tohohle tématu je nákres na počítači jak to bude cca vypadat...
Z boku patřej ještě prkna 15cm a jinak to je celý už jen pletivo...
Pletivo dám až budu mít zbytek dřeva a všechno hotový tak strčim pletivo a přidělám spodek... Doufám že snad o víkendu ale fakt nevim..
Dobrý den.
Dostala jsem asi 4.měsíčního papouška Kakariki.
Vždy,jsem měla andulky a naučila jsem je mluvit a byli
hodně ochočené.
S tímto papouškem,bych to taky chtěla zkusit,proto se
chci zeptat,jestli mám šanci.Zatím si na sebe zvykáme,
mám ho doma 3dny a chci ho nechat proletět po bytě.
Doufám,že do klece půjde sám.A taky bych se chtěla
zeptat,jak dlouho,se takový Kakariki dožije.Děkuji .
Danuše