VOPO Třebíč
No už asi nic nenajdete protože Vopo zkrachovalo !!! 👍
Jejda, máme u nich objednaných 15 slepic, tak to si je dneska koupím u jiné firmy co k nám dneska přijede. Děkuji za informaci.🙂
Pokud vím VOPO pořád jezdí a to co tu píšete mám přesně opačnou zkušenost.
vsichni taci prodejci nemaji moc kvalitni drubez a jeste ta preprava (jedine xavergen)
Vopo určitě nezkrachovalo, byla jsem u nich nakupovat a měli pěkné slepičky. Taky určitě nemají nic společnýho s Kavapem.
zkušenost s VOPO - ceny a akce uvedené na letáku nejsou pravdivé
4. 7. 2014 jsem koupila od VOPO tři slepičky po 180,- Kč, pán říkal, že už začínají nést. Zanedlouho jedna uhynula - no stane se, ale chováme slepice už 30 let a doteď celkem bez problémů. Je polovina října, snesly možná 3 vejce (nekdy v září) a konec.
Tak si říkám podívám se, jakou zkušenost mají ostatní s touto firmou a vidím, že nejsem sama.
Jen ty nejlepší
Anna:4. 7. 2014 jsem koupila od VOPO tři slepičky po 180,- Kč, pán říkal, že už začínají nést. Zanedlouho jedna uhynula - no stane se, ale chováme slepice už 30 let a doteď celkem bez problémů. Je polovina října, snesly možná 3 vejce (nekdy v září) a konec.
Tak si říkám podívám se, jakou zkušenost mají ostatní s touto firmou a vidím, že nejsem sama.
Já mám o od nich slepice vlašky již dva roky a stále velmi dobře snáší. Slepice chovám již několik let , žádné mitak dobře nesnášeli jako od VOPOJsem velmi spokojena.
Největší zklamání bylo bílé mladé slepice Amber z VOPO.Část uhynula, málo nesly, pak vůbec.Pán se k řešní neměl a najednou už je ani nenabízí.Za víc než 30let co je máme nosnice se nám nic takového nestalo.
koupili jsme si šest krocanů, od firmy Kavapo, nabídka byla ...
8 týdenní za 295 korun. Za týden jedna pošla, protože hned jsem viděla že jeden je menší. ,Musím podotknout, že ti krocani jsou různě velké, takže, jsou to zloději, a navíc mi žádnou reklamaci neuznali. Prý jsem měla reagovat hned. Takže 300 korun fuč . Pán z reklamace,neustále odpovídal, že to nemůžu uznat. Už si od nich nikdy nic nekoupím!!! Jsou to zloději!!! Zlatokopové.!x když jsme je kupovali, tak zrovna byla bouřka a pršelo, byli jsme promoklí. A myslela jsem si , že se u nás krocan vzpamatuje.
8 týdenní za 295 korun. Za týden jedna pošla, protože hned jsem viděla že jeden je menší. ,Musím podotknout, že ti krocani jsou různě velké, takže, jsou to zloději, a navíc mi žádnou reklamaci neuznali. Prý jsem měla reagovat hned. Takže 300 korun fuč . Pán z reklamace,neustále odpovídal, že to nemůžu uznat. Už si od nich nikdy nic nekoupím!!! Jsou to zloději!!! Zlatokopové.!x když jsme je kupovali, tak zrovna byla bouřka a pršelo, byli jsme promoklí. A myslela jsem si , že se u nás krocan vzpamatuje.
Před pár lety jsem bral z Vopa.... no kuřice asi za 170,- řidič nevěděl co je dominant sussex, ale když vyndaval kuřice pronesl ,,klid holky, jdete do lepšího".... vzhledem k tomu že jsem si s nimi přitáhnul všenky tomu i věřím.... ted mám objednáno z farmy Orlík a to vypadá na podle ohlasů na solidní firmu tak jsem zvědav.
Funguje ještě VOPO Třebíč? Nikde o nic nemohu najít.