VOPO Třebíč
Hrůza, na letáku 25-35 Kč a mě dal za 25 kožek krásných, dlouhých, 25 Kč. Ten si jede na sebe!!
Také jsem kupoval slepice od firmy VOPO Třebíč, řidič nevěděl, co veze, ceny si dělal asi podle ksichtu. Místo červeného kohouta mi přivezl bílého kohouta. V 12 ks hnědých slepicích byly 4 různá plemena, nějak tomu nerozumím. Asi jsem puntičkář, ale za své peníze chci to, co jsem požadoval. Kdo tady zavedl takovou nezopovědnost? Karel IV. by asi utopil většinu dnešních pdonikatelů, a současní politici by byli bez končetin.
Co se divíte ? Bezbřehá tzv. "SVOBODA" pro podnikavce a pro bohaté a mocné "zlatokopy" a žádné právní dovolání pro obyčejný lid české národnosti; takové jsou platné zákony. Na jedné straně obrovské nemorálně získané příjmy (často cizinců) v naší zemi samozřejmě že jsou podmíněny na druhé straně stejně velkými ztrátami prostých Čechů a českých výrobců.
vopo třebíč už nikdy,naprosto strašná zkušenost,z deseti holých slepic přežilo 6kusu,když jsem je chtěla reklamovat majitel mě poslal do prdele,zřejmě byl pod vlivem
tak na ně pošlete kontrolu , když nechtějí uznat reklamaci a jsou na vás sprostí
firmu vopo už nikdy nechci zažít naprosto strašná zkušenost
DOBRY DEN MUSIM SE PRIA T.DNE 18.4.2014 JSEM KOUPILA OD KAVAPA(ALESPON TO MEL NAPSANY NA AUTE) 30 BROJLEROVYCH KURAT DNES JE 25.4 A JA MAM KURAT JEN 10 A TO ZREJME NENI KONECNY POCET.DNES RANO TAM LEZI DALSI 3 KURATA ,ZATIM ZIJI ALE JE TO OTAZKA CASU.OD KAVAPA UZ NIKDY NIC!!!!!!!
Proč mu to teda prodáváte, když se Vám nelíbí cena?
s drubezarnou prace nejsou zadne problemy ohledne reklamaci,ani cenou,ani ridici kteri se snazi kazdemu vyjit vztric,sam si raci jezdim primo na firmu se presvedcit jak to ve skutecnosti je a musim rict ze se opravdu snazi poctive,,,