Co se týká bedničky byl to jen příklad, mohl jsem napsat předlož jim polici a uvidíš, že si někde v rohu police vybudují hnízdo, když budou mít větvičky.
Ty si osobně myslíš, že když jim předložíš jablko, že jim nahradíš a nebo vyvážíš stravu? Já si naopak myslím, že těmi chemickými přípravky jim nahradím mnohem více vitamínů, než dostanou z jablka. Své ptáky o nic neochuzuji. Krmím je velice dobře a prostě zastávám názor klidového období a období reprodukce.
Co jim větvičkami nahradíš jinde zase ošidíš a to je fakt, takže tento názor prostě neberu. Ostatním ptákům dávám větve pravidelně, ale agošům jen v době hnízdění. Podáváš větvičky i v době sezení na vejcích i v době krmení mláďat? V době kdy samice sedí na vejcích a má k dispozici větvičky, tak má tendenci zaskládávat hnízdním materiálem vejce. Což se mi stalo a ne jen jednou, taky se může stát, že vejce poškodí špičkou větvičky. V době sezení na mladých je můžou různě poranit zanášením materiálem do hnízda. Proto se neztotožňuji s názorem, že by měli mít větve po celý rok.