Fakt pěkná práce, jen bych namontoval ( nyní již nepřichází v úvahu ) pod otočné krmné pulty šuplíky na zbytky krmení. V některých voliérách kde to ještě dodatečně šlo nainstalovat to mám, a mohu prohlásit, že to je opravdu při úklidu během hnízdění i celkově vyborné.
Pane Šiška a P. Vojtěchu, děkuju, potěší to. :)
Na mezistěny jsem použil vodovzdornou překližku, už se mi perfektně osvědčila, v jednich voliérách jí mám na zemi téměř deset let, perfektně se omývá, ani trošku se nerozleze a je opravdu tvrdá. V těch samých voliérách jí mám už téměř rok a půl na mezistěnách pro amazónky a vousáče a není na ní nic ani odštípnuté.
Vyrábí se ve více silách, já jsem použil sílu 9 mm, šířka tabule je 125 cm, délka 250 cm a cena za tuto tabuli je normálně kolem 1050, taťka jí má za 770 Kč / tabule, protože z Jafholtzu bere všechen materiál a má jedny z největších odběrů.
Jinak dneska jsem dodělal i zbytek záletů, stačí zalištovat a pořádně vše zasilikonovat, aby neměli kde začít a celé voliéry mi během chvilky nerozebrali. :) Myslím, že potom už jen pověsím větve a do týdny můžu stěhovat papoušky. :)
Filipe pekná prácička,pozdáva sa mi to,len ozaj jedna vychytávka ako vraví Oldrich tak s tým súhlasim na 100% sám som to tak urobil v mojej žakovni a už by som nikdy nerobil nove voliery bez šuplikov pod krmnýmy pultami sochranným roštom.Je to ozaj jednoducha vec ale velmi ozaj velmi praktická.Prajem vela úspechov v nových ubikáciach :)
Ano, může tam být. Sám jí už v takových to voliérach, jak popisujete mám na zemí asi osm let a není na ní znát nic. Mám tam ale větší sílu, než mám na mezistěny. Výhoda je velmi snadné omývání.
P. Šiška, je, opravdu paráda! :) Prijeďte se podívat, já už jsem u Vas byl dvakrát. :) Jste na řadě. :)