klec bych opominul - předražené a spíš na parádu
za ty peníze 6-10000kč si spíš nechte udělat voliéru na míru (nebo sám) podle největších proporcí které vám byt - místnost dovolí např.2x2x2m
Taky sem nad tím přemýšlel ale měl sem strach aby nebyla nějak toxická ( myslím materiál).
20 000 kč za klec je celkem dost no už sem nějaké ty klece shlídnul.
Díky
tyto voliery na míru se dělají takřka z 85% z hliníkových profilů a bodově svařovaného poz.drátu
používá se to běžně a neznám jediný případ kdy by s tím byl problém
jen pro araraunu je třeba hrubší drát
klece bych asi vypustil, můj názor je že jsou opravdu jen na parádu než na účel ......
určitě vám jde spíš o pohodlí a prostor pro papouška než o to jak bude klec vypdat v místnosti
a navíc když máte i byť takto udělanou voliéru, ale s větším prostorem, je daleko jednodušší ji přizpůsobyt a rozvrhnout vevnitř, než tyhle "malé" klece jak k obrazu svému, tak potřebám papouška
na tomhle odkazu najdete inzerentů více, tuhle jsem vybral náhodně z několika jen ať víte oč jde
cena se odvíjí samozřejmě od velikosti a použitého pletiva ale každopádně jak jsem psal, pro papouška určitě lepší a k velikostem sériově vyráběných levnější
http://www.ifauna.cz/chovatelske-potreby/inzerce/r/detail/1874581/prodam-ruzne-voliery/
Jinak Vy Ary chováte ? plánuju v brzké době pořídit aru tak studuji co nejvíc informací aŤ jsem pečlivě připraven.. mám zkušenosti se žakem tak snad to nebude o moc náročnější :-)
ano mám aru doma
mít aru v bytě je docela dobře řešitelná věc, chce to však určité pravidla a něco tomu objetovat, jak pro dobro papouška tak vaše a posléze i sousedů :-)
není to o tom, co se hodně diskutuje velikost papouška a jeho možné projevy hlasové,je zatím i trochu víc věcí, zejména to věnovat se mu, čím větší papoušek tím více péče a času a podle toho se pak vše odvíjí
jestli chcete můžete mi pisnout na mail a můžem to probrat......
Dobře , můžete mi poslat Váš Email ? blbne mi outlok a nechce se mi ten Váš zobrazit, nevím proč .. Nebo rovnou tad y je email můj Domis.J@seznam.cz
Zajímaly by mě začátky, pokud by ste měl chvíli čas a něco mi mohl napsat .. stačilo by stručně .. např jak to probíhalo když jste si ho po prvé vzal domů a dal ho do klece co následovalo atd...