Dobrý den.Chtěla bych se zeptat. mám 2 samice kakariků přikoupila jsem k nim 1 samce.Zvládne samec obě dvě při hnízdění krmit ?Má s tím někdo zkušenosti
Dobrý den
V některých případech samec zvládne obě samičky. Problém s oplozením by být neměl... i ve zvířecí říši jsou záletníci a proutníci... jedíné z čeho bych měl obavy jsou potyčky mezi samicemi... osobně chovám kakariki po párech ale můžete tuhle kombinaci zkusit.. chovu zdar L. Sahula
Děkuji za odpověď.Samice jsem kupovala vdomnění že jde o pár.Dala jsem budku ,sneseno 12 vajec všechny čisté obě dvě na nich seděli poctivě. Takže jsem dokoupila samce,zatím mezi nimi žádné potyčky nejsou, na jaře jim dám budky a výběr nechám na nich
Samičku odebírat nemusíte, ale pokud si samec vybere jen jednu, tak druhá bude na ocet a může to hůře snášet. Teoreticky, pokud jedna bude sedět na vajíčkách, samec se může věnovat té druhé.
Šance tady je, uvidíte sama.
Dobrý den . Obě samice sedí na vajíčkách,každé má svou budku,s oběma se samec pář (přistižen při činu) a poctivě krmí obě dvě mezi samicemi žádné potyčky nejsou ani nelezou do budky té druhé takjsem zvědavá co bude dál