4 Cone - já to tak cítím, netvrdím, že to tak bude vnímat každý, protože priority máme každý nastaveny jinak. Pokud zoo dodrží poslední přání dárce může vzniknout hodnotné zázemí pro papoušky a další exotické ptáky.
Hezký večer
Přes to že nedaroval papoušky,má Kájik pravdu, že tam papoušci budou dělat radost spoustě lidí .Daroval kromě 10,5 milionů korun ,nemovitosti a pozemky za několik desítek milionů.Za to pražská ZOO zahrada může pořídit druhy papoušků,které nejsou běžně k vidění.
Okopírováno z I Fauna No, byl to velký chovatel a teď ukázal těm kdož to třeba nevěděli, že byl i velkým člověkem. Škoda ho, byl to v chovatelství a to zejména ve sportovním chovatelství velká persona, vždyť je možno podívat se na stránky KPEPu, kterého byl po desetiletí členem, a kde dlouhá léta vítězil v andulkách v soutěži o Mistra klubu.
O tom, že byl dobrý chovatel bych nediskutoval, pouze mi nějak po ostatních zkušenostech se zabavenými papoušky - ary learovy, kak. palmoví a ostatní- nesedí,vazba lehce nabyl a péče v ZOO
Tam šlo o to,,že jim zabavené papoušky dovezla inspekce a nikdo nevěděl ,jak se o ně starat. A kam je dát. Nebo se pletu ? Teď mají peníze na stavbu zařízení a ptáky dají do připraveného a snad i s kvalifikovanou sílou ošetřovatelů. Čas na přípravu určitě bude.
4 Biker - teď jsi mě trošku rozesmál, " nevěděli, jak se o ně starat ! " :-) Papoušci byli deponování do ústavu nejpovolanějšího , do ZOO, ne do krámku s rohlíky.
A jak to u nás chodí s finančními transakcemi snad víme všichni, tedy si myslím že všichni.
4 Cone: pokud by všichni mecenáši dopředu pochybovali o účelnosti vložených peněz...
ale ano, po zkušenostech v této zemi není divu, že někteří propadáme skepsi