Cone, podle čeho tak soudíte? Čistě ze zájmu, osobně tomu moc nerozumím, ale vždy jsem myslel, že u Senegalců, lze rozlišit na základě toho trojúhelníku zeleného pod krkem? :)Jinak ptáci jsou to opravdu krásní, vypadají v dobré kondici :)
podle podocasních krovek - od kloaky k j jejich špičce, pokud je zabarvení souvislé a jednobarevně žluté či oranž, jedná se o samce, pokud je tato oblast zelená ne bo žlurá a občas prokvetlá zel. pírkem, jedná se o samici.
prsní klín a nasazení zobáku, tvar hlavy - to jsou spíše doplňující faktory
Pravý určitě sameček. Na první fotce levý pták má tvar hlavy a zobáku jak samice. Jak jsou staří? Nyní je pro senegalce doba hnízdění, jsou již v toku. Mým dvou párům se nyní opět zadařilo. 1. pár
Milý Michale já bych řek,l že je to pár vpravo samička a vlevo samec. Mám doma několik párů a dle mých bohatých zkušeností se určitě nemýlim. Věříš mi? Děláš špatně. Testy jsou testy.
To je pravda.Ja bych rekl, ze to je par.Podle zbarveni se to da odhadnout ale jsou senegalci kteri by mneli byt samci a jsou to samice.Ja bych dal budku a uvidite.Jinak mnoho chovatelu,rikaji to a ono a stejne se spletou ale to je moje i zkusenost a o burzach nemluvne.Zhanite samce je to samec,zhanite samici je to samice ale je to jeden ptak.Jinak mnoho zdaru a dejte budku nebo testy.
ahoj Honza