Ahoj chtěl bych se optat a poradit chci stavět voliéry Šířka-1m délka-2m výška-2m a chtěl bych dávat 3 páry andulek pak do další dat par korel a jen bych chtěl vědět kolik to takové voliéry se vejde paru chuviček nebo zebřicek? a jaky misky mi poradite na krmeny a na vodu mohly by byt misky jak jsou pro králiky? a poradit nebo přiložit fotografie budek ?? prosím ozvete se mi sem a nebo na můj email- drabas@seznam.cz předem děkuji
do takove voliery 10paru zebricek bez problemu ja mam metr na metr 2m vyska a bez problemu tam mam 7 paru zebricek a 2 pary holoupku diamantovych dulezite je dat budky s alespon30-50od sebe aby se pary pri hnizdeni nepraly,mysky davam nerezove jak na proso tak na vodu,pro kraliky zalezi jak velke zebricky se radi koupou takze bysevni nejdrive vykoupaly.
necha seto tak rict,jinak je jedno jesly jim date lezety nebo stojate zahnizdi v jakekoly budce pak de jen o to vktere budou dobre vyvadet mlady,kdyz sem zacinal s andulkama tak sem daval prirodni z kmenu a 1sezonu sem nemel zadny mlady az po vyskouseni semy osvedcily lezate,i jiny chovate ke kterym jezdim pouzivaji prevazne lezate u andulek, to poznate casem ve kterych budou dobre odchovavat mlade.
Dobrý večer,malinko se přidám taky do diskuse,Andulky mi "nikdy" nezahnízdily ve stojaté budce . .vždy jen v ležaté,takže jen ležaté pro Andulky. Rozmístěte je at jsou od sebe tak 5 cm,bidýlka at jsou na jednu stranu, do stejné výšky a neměl by jste mít problémy,samozřejmě záleží vždy na jedincích. Pěkný večer a mnoho ůspěchů . .
Dobrý večer, já jsem u andul měl jak ležaté tak i stojaté budky a bez problému hnízdili ve všech,a to jsem je měl ve 3 řadách pod sebou a nikdy jsem problémy neměl.
nevadi mam je vsechny nad sebou bez problemu se pary snasi,vedle sebe taky muzou byt ale s urcitym rozestupem, je dobre dat o1-2 budky vic nez je paru.