Jaké slepice
Letos 9/4/ 2016 jsem koupila 20 vynešených slepic od společnosti KAVAPO v Příbrami u Kauflandu - včetně doporučené super vitamínové granulované směsi pro nosnice za cca za 160 Kč. Mám zkušenosti s vynešenými slepicemi, ale tyhle chudinky jsou skutečně zubožené trosky. Slepice jsou zcela mimo a dvě z nich mají krvavé hleny, pěnu v očích a o průjmu, včetně krvavého průjmu skoro u všech ani nemluvě, když jsem je přivezla u hnědých slepic by je bílá barva asi popsala nejlépe...minimálně opeřené, bílé nohy, zobáky i hřebínky, zcela mimo. Za necelý měsíc mi snesla 6 vajec, ale jsou tak zubožená, že jen doufám, že se někdy dají vůbec dohromady cena za 20 slepic byla i se směsí 2160,- Kč a už nikdy od téhle firmy nic, granule doporučované nežerou, takže přikrmují směsí pro kuřata, krmnou těstovinou a rýží s mrkví a trávou pro lepší zdraví ....Vynešené slepice předtím mi nesly denně několik vajec, ale tohle jsem ještě nezažila...měsíc se dávají dohromady, opeřila se, ale vejce nesou možná jen tři z dvaceti a to mají zateplený kurník, výběh s trávou a rozmanitou stravu. POKUD CHCETE ZDRAVÉ SLEPICE ROZHODNĚ NE KAVAPO !!! Abych vůbec měla vejce musela jsem si jako náhradu ještě dokoupit 32 kuřat, protože slepice z KAVAPA jsou nejen vynesené, ale absolutně nenesoucí a hodně zdravotně jindě, než normální vynešené koupené z jiných velkochovů.
už nikdy od od GALUSU JIHLAVA nejen že špatně nosí druhým rokem, stále malá vajíčka,jena začala nosit až po roce.\Už po zakoupení jsem reklamoval jejich kvalitu ale komunikovali se nou jako a blbcem a raklamaci neuznali.Od GALUSU už nikdy👎😠 a to jsem jim i zaslal foto těchto jejich ,,výrobků"!!!!!!! jsou zralí na §§§§