Pro chataře VI.
Gratulace !!! Vlastní odchov to se cení 😉. Biker70
Jo a jsou okoupaný- takže neříkat že mají divný peří a podobně 😈
Proto jsi mě přehlédla-mám výborné maskování 😉
TAK TEĎ UŽ TO CHÁPU! NA OČNÍ NEMUSÍM :D 😎
Mobilní voliérka pro slepičky velsumky zdrobnělé
Pěkné Astrilde, líbí se mi to, nad něčím podobným jsem přemýšlel také. Jaké jsou rozměry a jaké jsi volil průřezy trámků?
Hezký den cone
Rozměr voliéry je 3x1,5m,na stavbu jsem použil střešní latě 30x50,pojezd je z koleček od kočárku.Spodní rám jsem nechal původní latě 30x50 a ostaní jsem seřízl na 30x40 a to jsem použil na olatování pletivaˇ.
Vážení chovatelé jednou jsem slíbil ,že dám fotku jak léčím roztažené nožičky u kanárků, ale jednou i u andulky.U kanárků to je většinou když mají jedno nebo dvě mladé anebo když kanařice roztahá hnízdo a potom to je i u většího počtu mládých.Nevím,jestli to bude dobře vidět ,tak to trochu popíšu :je to na způsob pout na nožičky dám bužírku rozřílou na podél a potom slabým drátkem spojím
Jedno foto pro Dášu 009,nově založená jahodárna ,vypadá to na slušnou úrodu již v tomto roce.
Śikovné udělátko :)
Vrah 🙂
mňami :D
Pro Emila a Ivanoe, z tohodle by mělo být to zimoviště :-)
Marťan:Pro Emila a Ivanoe, z tohodle by mělo být to zimoviště :-)
Máš to hezky vyklizené, nebude tam sychravo ? Mám něco jinýho a je tam sychravo- na leto dobrý, ale v zimě se mi to zdálo takový tuhý. Ale ty to máš přeci jen jiný, může to být dobré---
moje jezírko :)
mladý nádherný . Na fotce dva ze čtyř mladých. Letos 100 % úspěšnost při líhnutí.
teď ve správné poloze