pro cone: peřího už moc na chlubení nemám. Peří stárne, hlavně u andulek a nové peří pořizovat nebudu. Vzhledem k mému zlepšenému zdravotnímu stavu pokukuju spíš víc a víc po výcviku psů, jak jsem byla před lety zvyklá. Před pár roky jsem myslela, že mě čeká jen sezení u voliér a pití kafe. Teď vidím, že se mohu navrátit k tomu, co jsem celý život milovala a to jsou psi. Je to přeci jen víc pohybu i pro zdraví. Pokud mě na dovolené nesežerou medvědi, tak sem hodím pár fotek, na co jsem si troufla.
Ještě k těm fotkám a popisům. Všechno ohledně vložených fotek probíráme na chatu, takže kdo tam je, ví o čem je řeč. Chataři se vlastně udělali proto, protože na chatu nelze fotky vkládat. Takže ten, kdo si na chatařích fotky prohlíží, dívá se jen nezúčastněně na něco o čem nic neví. Nebudu přeci to, co obšírně sděluji na chatu, znova psát na chataře. Pokud budu chtít něco vložit do diskuze, napíši to i s popisem do diskuze. Jinak bych musela všem posílat vloženou fotku na mail a posílat mailem na deset adres. Je jednodušší to dát na chatře , bohužel pro nezúčastněné, bez popisu o co se jedná.
4 Orina - pak bys ale měla požádat Zbyńka, ať nějak vyselektuje chataře a zařídí, ať k vám do vlákna "chataři" neleze nikdo jiný když je to jen vaše vlákno.
Já samozřejmě budu i toto vlákno kritizovat ev. promazávat. A pokud mě paměť neklame, již tady nějaká diskuze nespokojených a okradených - o vkládání cizích fotek byla, tudíž trvám na tom, aby u fotek z stažených z netu byl uváděn autor nebo alespoń to že jsou stažené z netu.
Hezký večer
Cone dík za pochvalu.Domeček jsem právě dokončil ,tak se ještě jednou pochlubím a pochválím.Prý se má člověk alespon jednou denně pochválit ,když ho nechválí druzí.