DObrý den
Napadlo mě, máme doma starý chlívek rozměry asi 2,70*1,60*1,30 udělat k němu výlet 1,20*1,50 (nebo 1,70) výška 2,20 (šlo by i 2,50) a nějak do něj nakombinovat společenství papoušků z austrálie aby mohli i odchovávat. PRví co mě napadlo bylo 12 andulek a pár korel nebo 8 andulek a 3 páry korel, Zvažuji ale i kombinaci.... možná i riskantní pár papoušků horských nebo nádherných nebo princesek, pár korel a pár kakariků, vím že jsou kakarici neřádi zvědaví ale myslím že korely i papoušci např. horští jsou vcelku autoritativní a mohli by kakariki uhlídat. CO myslíte?? budu rád za každý nápad... popřípadě i návrh jiné kombinace.
Já mám po hromadě 5,5 andulky 2,2 korely a 1,1 horáci. Míval jsem i nádherné,ale to není dobré-prokřížili se. Nově cca 3 týdny jsem přidal kakariky č.č a zatím je klídek....... Nutno říct,že je tam teď ale hodně nabito-odchovy :) Biker70
mě se moc různé kombinace neosvědčily, měl jsem ve voliéře podobných rozměrů 4 páry andulek a po páru korel a kakariků a skončilo to bídně, navzájem se rušily a nebylo z toho nic, proto mám každý pár zvlášť, jen andulky pospolu a je to OK, ale každý může mít jinou zkušenost. Tedy mé doporučení je nemýchat :)
Dobrý den
SOuhlasím že ně každý má stejnou zkušenost, jen prosím vás co je veklý prostor když 4,5 metru celkové délky je prostor malý díky za odpovědi Sahula
Znám chovatele, kteří mají ve voliéře 1 pár kakariky č.č., 2 páry andulek, 1 pár korel, 2 páry zebřiček a nějaké větší problémy nemají. Odchovali kakariki, jak se jim daří s odchovem andulek a ostatních nevím, musela bych se zeptat. Možná jim o odchovy ani tak nejde a mají to jen pro okrasu a pokud se něco vylíhne, tak tomu nechávají volný průběh :-)