Tento aratinga patří k těm míń uřvaným a co jsem vypozoroval, dal by se chovat v hejnu, stejně jako můj oblíbený oranžovočelý. Tím jsem nechtěl říct, že neřve. Cone
Děkuju za odpovědi, oranžovočelý je také nádherný. Honzo a má váš kamarád i úspěch v odchovech? nedal byste mě na něj kontakt? nejlepe mail. Jinak prosím o další vkládání zajímavostí. děkuji
Ahoj Honzo, na četování mě bohužel nezbývá moc času, jsem pořád v jednom kole, jsem rád , že sem tam zajdu během dne tady na forum ale to je asi tak vše. snad časem trochu toho času bude i nazbyt. Tohle fórum se mě líbí v tom, že všechny debaty se vedou v přátelském duchu, což o jiných fórech se nedá říct. Nemám rád konflikty a hádání, mám jen rád vyměňování názorů a to jde přeci i slušně, dokonce přemýšlím i o registraci :). což u mě nebývá zvykem, nerad se někam zapisuji.Vidím , že mě tykáš tak doufám, že Ti nebude vadit tykání z mé strany. Jsem moc rád, za tenhle web, kde se můžou i mladí chovatelé ptát na úplné základy, aniž by je někdo odpálkoval jak na jiných webech. Doufám, do budoucna, že čím dál více tu budou přicházet slušní lidi, v TY já věřím. TAk zatím Honzo Mira