Dobré ráno,nedávno jsem tu psala článek Andulka přišla o oko. Všechno dobře dopadlo a všechny čtyři naše párečky zahnízdily.V jedné budce jsou už tři mláďata (zrovna v budce u našeho největšího proutníka který se dvořil všem samičkám,zadaným i nezadaným :) ).. ráda bych nabídla mladé andulky k odběru,možno tak od půlky září. Andulky jsou ve venkovní voliéře,krmím směsí prosa,vajíčkem,zeleným listím,ovocem a zeleninou,sépiová kost je andulkám stále k dispozici. Přikládám foto rodičů,fotky mláďat dodám časem,zatím jsou tři holátka :). V případě zájmu mě kontaktujte,buď tady nebo telefonicky - 774 871 489. Petra
dobré poledne Petrullo, asi by bylo vhodné podat inzerát, tady to nepatří - tedy jen ta nabídka mláďat s kontaktem, tady je jen diskuze, asi vám tady ten příspěvek upravím nebo sundám celý.
Ona se totiž nabídka papoušků na diskuzi mine s účinkem a se zájmem kupujícího. Ten kdo má o andulku zájem určitě bude hledat nabídku v inzerci a ne v diskuzi. Zde totiž každý svého papouška má, tak se dotazuje jen na něco co se potřebuje k chovu dozvědět. Tady mláďata andulek určitě neprodáte.
Dobrý večer, omlouvám se za nevhodný dotaz,došlo mi to po odeslání inzerátu. Nevadí mi když ho smažete,udělala bych to sama ale nenašla jsem zda to jde.
Možná chovatelka zkouší jen zájem kolik lidí by se na inzerát přihlásilo. Někteří zájemci pak vydrží až do úplného ostavení mláďat a pro papouška, který je už k odebrání si příjdou.
Chtěla jsem dát inzerát dostatečně včas,nemám dosud s nabídkou andulek ve velkém zkušenosti,proto jsem ho podala už teď. Když si ho znovu přečtete uvidíte že nenabízím holátka nyní ale k odběru budou až se opeří a osamostatní :). Jinak děkuji za tipy a připomínky.