Aktuálně: 3 709 inzerátů210 262 diskuzních příspěvků18 251 uživatelů

Duhovka? -pohlaví?

bobo289 (neregistrovaný) 05.08.2012, 19:50:40 xxx.xxx.26.218
Dobrý večer, prosím je toto duhovka? Měla by to být samička, ale mylím že to spíše vypadá na kluka. Jak to vidíte vy ? Díky moc za názory.
Obrázek
Zdeny (neregistrovaný) 06.08.2012, 08:37:27 xxx.xxx.201.20
Pro určení pohlaví je třeba vyfotit ozobí ještě blíž jak na třetí fotce a při dobrém svěle, aby nebyl použit blesk. Pak se to nejlépe určuje, fotka je nejpřirozenější. Vaše andulka takhle vypadá opravdu na samečka.
anonymní (neregistrovaný) 08.08.2012, 16:26:56 xxx.xxx.26.218
diky za názor.Tajně jsem doufala na samičku k dopárování druhého páru tak prozatím asi nic tak má samička ke dvěma klukům dalšího nápadníka :-)
anonymní (neregistrovaný) 14.08.2012, 20:22:31 xxx.xxx.26.218
Ahoj díky za odpovědi Je mladounká, zakoupena v neděli prý asi týden z budky takže asi jako ten váš- dva týdny z budky přibližně.Je to docela driáčnice a asi zůstane doma na mazlíka.Je to mladounké a už docela oprsklé-senegalské proso zabaví pro sebe a mníška co máme jako mazlíka odhání, stoupne si na klas a šermuje zobákem a docela ho i prohání po stole nejdříve jsem myslela že spíš žebrá o nakrmení ale není to tak ,mníšek raději skočí ke mně na ruku asi si připadá silnější přesto že je proti andulce nejmín 3x takový Poradíte ? Tak nevím,zda to bude vhodná andulka na ochočení na mazlíka,chtěla jsem ji pro syna 8let,přestože, je to prcek vypadalo to docela dobře.Jde na ruku, pokud je tam senegalské proso- normálně baští a najednou zničeho nic se ožene a štípne.Myslíte že trpělivostí to překonáme nebo už asi nebude vhodný na mazlíka,ale je to v naturelu ptáčka.Ublíženo mu nebylo, syn byl na táboře a na něho šla velmi pomalu.Jen co se trošku okoukal,začal štípat.Přemýšlím že ho raději dám do voliery k andulkám ,ale původně to být samička máme tam andulky 2,1 a sním to bude 3,1 bude to dělat dobrotu ? Díky za názory.

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.