Aktuálně: 3 709 inzerátů210 261 diskuzních příspěvků18 251 uživatelů

Druhý žako

Peter (neregistrovaný) 02.07.2012, 16:22:51 xxx.xxx.117.52
Zdravím, mám 7 mesačnú samičku žaka a teraz sa mi nasytla možnosť kúpiť k nej 12 mesačného samčeka. Samičku mám tri mesiace, už sme si na seba zvykli. Vyžaduje si neustálu pozornosť, moc nechce byť v kleci a kričí, že chce von, hračky ju moc nebavia, nemôžme sa jej 24 denne venovať, preto by sme jej chceli kúpiť kamaráta.Čítal som, že mnoho chovateľov potvrdilo, že kúpiť druhého žaka bol moc dobrý nápad. Chcem sa opýtať, či sa máme na kúpu samčeka odvážiť, alebo máme ešte počať až bude staršia, predsa len je naša Kira ešte ako decko a má aj tucovité obdobia, keď nám pekne lezie na nervy :-), aby nám nelizli na nervy papouchy dva...
anonymní (neregistrovaný) 02.07.2012, 19:41:01 xxx.xxx.74.6
Určite by som urobil izbovú voliéru a samca dokúpil, ale keď vám lezie na nervy, tak lepšie urobíte keď ju predáte, ako by ste mali dokupovať ďalšieho otravného papagája !
anonymní (neregistrovaný) 02.07.2012, 20:30:51 xxx.xxx.200.189
koupit, nečekat. čím mladší, tím líp si na sebe zvyknou. po nezbytné karanténě ubytovat spolu, nedat stávajícímu papouškovi moc na rozmyšlenou, jestli se mu ten nově příchozí líbí. přeskládání klece, 2-3násob počet misek apod. opatření jsou samozřejmostí
peter (neregistrovaný) 19.08.2012, 09:25:18 xxx.xxx.117.52
Chcem sa opytat po karantene ich mame dat rovno spolu do novej klece? Radili nam totiz ze hned ich nedat spolu, ze je lepsie zo zaciatku ich nechat kazdeho vo svojej kleci tak aby na seba videli pripadne sa mohli dotknut zobacikmi.?

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.